Suomalaistoimittaja haastatteli Euroviisu-kestosuosikkia Kreikkaa – päätyi yllättävän yksityiskeikan uhriksi

Otsikossa on mukana hieman kieltä poskessa.

Euroviisu-haastatteluiden tekeminen on sinänsä mielenkiintoista, että monesti aika on vähissä ja muita haastattelijoita jonoksi asti. Tässä hektisessä tunnelmassa kaikenlainen yllättävä nostaa helposti hikikarpalot otsalle, oli hetki paperilla sinänsä kuinka siisti tahansa.

Kreikan haastattelussa oli muutamakin mielenkiintoinen tekijä. Ensinnäkin porukkaa oli niin paljon, että kaikkia ei tahtonut saada yhteen kuvaan. Toisekseen näin montaa on aina hankalampi haastatella kerralla ja mukana oli myös hienoista kielimuuria. Videon loppupuolella yhtye meinasi esittää pätkän viime vuoden voittokappaletta, Ruotsin Månsin Heroesia, mutta sitten he tajusivat, että tämä saattaisi rikkoa tekijänoikeuksia. Lopulta he kuitenkin ehdottivat, että voisivatkin esittää pätkän omaa kappalettaan.

Melkoinen kokemus kuunnella pienessä kopissa kreikkalaista räppiä ja laulantaa. Kaiken kaikkiaan todella mukavaa ja hymyileväistä porukkaa, joille on pakkoa toivoa hyvää jatkoa.

Alla on sekä haastattelu että Kreikan edustuskappale, joka kuullaan televisiossa tänään tiistaina heti Suomen edustuskappaleen jälkeen.