Suomalaistytöt keksivät tavan tienata seksillä rahaa!

Webcam on se juttu.

Isossa suomalaisessa seuranhakupalvelussa on jo lähes 80 ilmoitusta web-esityksistä. Ilmoituksia ovat nettiin laittaneet tavalliset suomalaiset naiset, jotka ovat keksineet hyvän ja kätevän tavan tehdä rahaa seksiesityksillä.

Aiemmin oli puhelinseksi. Sitten tuli kehitys. Vieläkin puhelinseksipalvelut 0700-linjoilla jylläävät, mutta moderneimmat ovat ottaneet krapulapäivän avuksi webcam-seksin.

Netti on tulvillaan webcam-sivustoja, joilla esiintyy sadoittain naisia. Sivustoille kirjaudutaan, ostetaan ”poletteja” luottokortilla, ja ne veloittuvat naisten esiintyessä sinulle joko yksityissessiossa tai ryhmäsessiossa.

Mutta yksityisyrittäjiäkin löytyy. Suomalaisessa seuranhakupalvelussa ihan tavalliset naiset julkaisevat ilmoituksia, joissa kertovat tarjoavansa palveluja tiettyyn hintaan.

Esimerkiksi Skypepuumana esiintyvä nainen kertoo olevansa milf, joka esiintyy sinulle kahden euron minuuttitaksalla. Maksu suoritetaan pikasiirtopalvelun kautta. 24-vuotias tuhma neito taas kirjoittaa:

-Aloitin juuri uuden harrastuksen eli skypen kautta voit katsella minua, tummaa seksikästä pakettia, koko lailla iltaisin mutta myös muina aikoina.  Teen rohkeaa showta, kerro mitä haluat nähdä niin toteutan.

Hän tarjoaa showta 1o:n, 15:n ja 20:n minuutin jaksoissa. 20 minuutin sessio maksaa 60 euroa.

-Alussa todistan että olen aito ja paikalla, sitten siirto mieluiten pikasiirrolla ja show saa alkaa, harrastaja kertoo.

Alalla lienee ilmeisesti myös huijareita, sillä samassa palvelussa on varoituksia aiheesta. Eräs pettynyt asiakas on julkaissut nimimerkkejä, joiden ”kusettamaksi” on joutunut, ja esimerkkitilinumeroja, joihin ei pidä laittaman rahaa.

Netti ja raha yhdistettynä on monesti riski. Mutta jotkut rakastavat niitä.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut