Suomen tunnetuin vedonlyöjä kertoo: Minulla on todettu ”puoliärhäkkä syöpä”

Kuva: Wikimedia Commons/Vesa Kippola - https://www.linkedin.com/in/jorma-vuoksenmaa-83a02053/, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=57092728

Jorma Vuoksenmaa on urheiluvedonlyönnin legenda Suomessa. Hän on johtanut vuosia yritystään European Sports Betting Consultants Oyj:tä.

Nyt mies on julkaissut yrityksensä sivuilla rehellisen tiedotteen. Hän kertoo viihtyvänsä jonkin aikaa taka-alalla.

-Minulla diagnosoitiin maaliskuussa (lääkärin sanoin) ”puoliärhäkkä” syöpä. Onneksi se voidaan leikata jo nyt perjantaina 16.4.2021. Päätin julkistaa asian, koska pitää olla rehellinen. Sitä paitsi sairauteni olisi paljastunut joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin erilaisten sattumusten kautta. Väärinkäsitysten ja ”matkan varrella taipuvan tiedon” välttämiseksi takaan, ettei sairauteni vaikuta muistiini, ajatteluuni tai luomisvoimaani, mies perustelee.

Hän korostaa, että kaikki jatkuu kuten ennenkin ESBC:n osaavan työryhmän käsissä.

-Yli 10 vuotta minulle työskennelleet luottomieheni ovat viime vuosina joka tapauksessa vastanneet yhä enenemässä määrin analyysistamme sekä minulle/asiakkaillemme hiotuista pelisuosituksista.

Mies aikoo levätä pari kuukautta täydellisesti leikkauksen jälkeen. Se on kuulemma lääkäreiden määräys.

-En kerro syövästäni, hoitokokemuksistani tai tervehtymisestäni mitään tämän tiedotteeni alkulausetta enempää, koska en tiedä, kuinka hyvin eri tilanteissa voisin säilyttää julkaisutahdin, -tahdon ja rehellisyyden.

Aiheet: