Suosikkilaulaja kaapista tulostaan ”Uskonnollinen taustani oli esteenä pitkään!”

23.03.2013

Blue-yhtye on mukana brittiläisessä The Big Reunion –ohjelmassa, jossa seurataan bändien yhteenpaluuta tauon jälkeen. Bluen laulaja Duncan James avautui eilisessä jaksossa vuoden 2009 kipeistä hetkistään, kun hänen biseksuaalisuutensa paljastui suurelle yleisölle. Hän oli nimeään kirkuvista otsikoista niin kauhuissaan, että lensi pois Britanniasta.

Mies kertoo hänelle olleen hyvin vaikeata tunnustaa seksuaalista suuntautumista edes itselleen uskonnollisen taustansa vuoksi. Vasta bändiin liittyminen ja homoseksuaalien kanssa työskenteleminen teki ajatuksen kaapista tulemisesta mahdolliseksi.

Biseksuaalisuuden myötä hän koki koko imagonsa menneen uusiksi. Hän oli tottunut olemaan poikabändiläinen, jolla riitti naisia joka sormelle.

Duncan paljasti myös tapailleensa salaa bändin miespuolista taustatanssijaa suosion huippuvuosina. Hän teki kaikkensa, jotta suhde ei paljastuisi, ja hiiviskeli partnerinsa kanssa hotelleissa. Lopulta kumppani sai laulajasta tarpeekseen, koska tämä tapaili samaan aikaan myös naisia.

Lisää luettavaa