Suosikkitubettaja Mmiisas esitteli hulppean kotinsa

Mikä huonekorkeus!

01.12.2023

Mmiisas eli Miisa Grekov aloitti videoblogin pitämisen keväällä 2013 eli kymmenen vuotta sitten lapsuudenkodissaan Keuruulla.

Sittemmin hänestä on tullut yksi Suomen suosituimmista vaikuttajapersoonista. Hän on osallistunut Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan, pitänyt podcastia ja julkaissut vaate- ja laukkumalliston, kalentereita, juontanut ja käsikirjoittanut.

Se näkyy tuloissa.

Mmiisas omistaa samannimisen osakeyhtiön, joka on pyörinyt kolme vuotta. Tuona aikana se on kehittänyt liikevaihtoa 734 000 euroa. Hämmentävää on firman voitollisuus. Viivan alle on jäänyt tuona aikana yli 360 000 euroa – siis puhdasta mammonaa, kulujen ja Miisalle itselleen maksetun palkan jälkeen. Tämä kaikki on siis Miisan ylimääräistä rahaa ”varastossa”, nuoremmille selvitettäköön.

28-vuotias tubettaja tahkosi viimeksi 233 000 euroa liikevaihtoa vuodessa, ja puhdasta voittoa palkkojen ja kulujen jälkeen jäi tilille 122 000 euroa. Liikevoittoprosentti on hyvä kun se on 10, Miisalla se on 60-64 prosentin välillä.

Firman kassassa on kivasti rahaa: oma pääoma on 296 000 euroa ja taseen loppusumma huitelee 303 000 eurossa.

Mmiisas on ollut järkevä. Niin ikään tubettajana työskentelevän Tomas-puolisonsa kanssa he ovat sijoittaneet omaan kämppään. Nyt Mmiisas on esitellyt olkkarinsa. On poka huonekorkeutta talossa!

Kaksikko muutti kotiinsa vuosi sitten. Se oli kuulemma spontaani päätös jota ei ole päivääkään kaduttu.

Lisää luettavaa