Suvin mielestä universumin suurin kusetus on: Avataan tästä!

Voi Suvi kunpa tietäisit miten oikeassa olet.

Kaikki lähti siitä, kun Marko kirjoitti someen Liekkisiivet-pakettia avatessaan, ettei homma skulaa.

-Mä en ymmärrä miksi helvetissä tehdään tollanen ”repäse tästä” kulma jos siitä ei JUMALAUTA SAA SITÄ PAKETTIA AUKI, hän vouhkasi.

Hän totesi tehneensä samaista testiä noin sadalla eri paketilla, ja lopputulos oli aina sama. Joka kerta hän toivoi että homma toimisi, mutta tulos oli pettymys ja ahdistus.

Kyseisen paketin kohdalla näytti kuvasta päätellen käyneen niin, että revintäkohdasta oli lähtenyt vain pieni kansipaperin lipare auki.

Epäonnistumisen mahdollisuuksia on silti lukemattomia. Yleensä ei mikään lähde irti. Esimerkiksi makkarapaketti on niin kiinni, ettei mistään kulmasta saa otetta, ja pakettia auki. Vanha kunnon puukko, jolla lyödään teatraalisesti suojakaasu rikki keskeltä pakettia, on yleensä sopiva apu. Tuotteen pilaantumista ajatellen se on kuitenkin huono. Muovipussiinhan se makkara pitää sitten lätkäistä.

Miksi paketteja on nykyisin niin vaikea avata? Tässä tuhannen taalan kysymys.

-Kaksi tämän universumin suurinta kusetusta on: ei kirvele ja avataan tästä, totesi keskusteluketjussa Suvi. Ja hyvin oikeassa hän oli.

Ketju päättyi Feissarimokat.comiin, ja tämä sieltä nyysitty loppukommentti räjäyttää vielä naurut – vaikka ikävästä asiasta onkin kyse:

Aiheet: