Syöpää sairastavan BB-kaunotar Janitan tila romahti!

Kotilomalla sairaalasta ollut Janita Lukkarinen kiidätettiin ambulanssilla takaisin sairaalaan.

11.08.2018

Useista tv-realityistä tuttu Janita Lukkarinen sairastaa syöpää. Asiasta kertoi ensimmäisenä Hymy-lehti. Seiskassa Janita paljasti kyseessä olevan lymfooman, ja etäpesäkkeitä on sydämen päällä ja sisäelimissä useita.

Nyt Janita somettaa olleensa pienellä kotilomalla, mutta se päättyi, sillä vointi romahti ja hän joutui ambulanssilla takaisin sairaalaan.

-Syy, miksi en päivitellyt hetkeen mitään on se, että oon ollut tosi väsynyt. Mun kivut piinaa joka sekunti ja sairauden lisäksi lääkkeet väsyttää.

Janita haluaa myös vastata sille henkilölle, joka tunsi ”kuvotusta” hänestä julkaistusta lehtijutusta. Janita sanoo, että myi jutun, jotta saisi rahaa, sillä hän on luopunut kaikesta.

-Ootko pysähtynyt miettimään? Mä luovuin mun kaikesta, kun sain tietää tästä sairaudesta. Mun elämästä, mun työpaikasta, menetin mun terveyden, mun eläimet on hoidossa, en nää mun rakkaita joka hetki. Se kaikki verottaa ja jos mä saan muutaman roposen yhdestä lehtijutusta, mutta voin kuolla kuukauden päästä, onko se iso hinta siitä että saan kuitattua mun sairaudesta aiheutuvia kuluja tai ostaa itelleni jotain mukavaa tän kaiken pahan keskellä? Mä voin sanoa rehellisesti että yksikään teistä ei varmasti vaihtaisi kenkiä mun kanssa edes päiväksi.

Janita toteaa, että ensi viikolla hänen hiuksensa lähtevät syöpähoitojen seurauksena. Niinpä hän halusi värjäyttää hiuksensa pinkiksi – nyt se on sävy-sävyyn sairaalavaatteiden kanssa.

 

Lisää luettavaa