Syöpäsairas Janita Lukkarinen hermostui laulaja Frederikille: ”Häpeä, olet kuin nettikiusaajani”

Lymfoomaa sairastava Janita Lukkarinen ojensi tiukasti laulaja Frederikiä, joka arvosteli Janitan julkista syöpäsairastamista.

Kaikki lähti siitä, kun laulaja Frederik lausui suoria sanoja Janita Lukkarisesta erään suomalaisen ex-tangokuninkaallisen sivulla. Reetun mielestä Janita oli törkeä julkisuuden kalastelija.

Asiasta kirjoitti ensinnä Hymy. Lue Reetun tiukat kommentit TÄSTÄ.

Nyt Janita Lukkarinen on vastannut Reetulle. Hän kirjoittaa Instagramissaan, että Reetu on samaa kastia kuin hänen nettikiusaajansa ovat.

-Meillä ei todellakaan enää hedelmäpommit soi, kun kehtaat käyttäytyä noin alhaisesti, ilman että tiedät tuskastani mitään! Jos et pidä naamastani, älä lue minua koskevia juttuja valtamedioista, jotka suurin osa ovat otettu suoraan sometililtäni, minkä olisi luullut sinun tietävän itsekin julkisuuden henkilönä.
Olen kieltäytynyt enemmän valtamedioiden haastattelupyynnöistä tänä vuonna kuin mitä sinua varmaan on edes ikinä haastateltu, jos ajattelumaailmasi on näin järkyttävän suppea, herranjumala! Janita mylvähtelee.

Hän kysyy, että olisiko mahdollista, että Frederik antaisi hänen sairastaa omalla tavallaan loppuun asti.

-Haluaisin toki laillasi taivuttaa tunteeni lauluihin, mutta ikävä kyllä minulla ei ole riittävästi tietotaitoa tällaiseen. Siksi minun taiteilijasieluni purkaamispaikka on lähinnä instagram tai facebook.

Janita toteaa Frederikille, että tämä on tehnyt itsestään todella ala-arvoisen.

-Olet itse kalastellut siis julkisuutta kevytkenkäisellä musiikilla, josta paistaa läpi, että on taidettu aika pumpulissa kasvaa, eikä oikeita haasteita ole naisten ja viinan lisäksi ollut. Ja nyt kalastelet näkyvyyttä kuolevan haukkumisella! Oikeasti? Mikä pahinta tässä on se, että heität jo olemassa oleville nettikiusaajilleni lisää vettä myllyyn ESIMERKILLÄSI. On teillä hyvä herra elämänarvot kohdillaan. Tai sitten olisi aika katsoa peiliin ja pyytää anteeksi! Häpeä ”Rantaleijona”, Janita päättää.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut