Syötävän seksikäs Tuuli sanoo olevansa isin tyttö: ”Seksikkäintä minussa on peppu” – huh mitä kuvia!

Ihana Tuuli

Temptation Islandista tuttu ja Suomen Seksikkäimmän tittelistäkin kisaava Tuuli Lehtonen.

Tuuli Lehtonen on melkoinen seksipakkaus. Hänen kuviaan odotetaan aina vesi kielellä.

-Olen sellainen isän tyttö. Isä on mulle tärkein tyyppi ja täysin korvaamaton. Iskä on maailman paras iskä muun muassa siksi että se auttaa missä vaan asiassa ja yrittää ainakin kaikkensa vaikkei muuten pystyisi. Hän hakisi vaikka kuun mulle taivaalta jos pystyisi. Laittaa muut edelle ennen itseään ja omaa arvot joita mä arvostan valtavasti. Iskä on opettanu mulle niin paljon sellaisia asioita mitä kukaan muu ei voisi opettaa, ja niitä asioita oon tarvinnut mun elämässä aika paljon, Tuuli kehuu estoitta Comon toimittajalle.

Onpas ihanaa!

Tuuli tuli tutuksi Temppareista, mutta seuraavaksi häntä kiinnostaisivat muut formaatit. Kaikenlainen muukin työ vaikkapa julkisessa ammatissa kiinnostaa.

Mikä on seksikkäin kehonosasi?

-Varmaankin tuo takapuoli!

Oletko hevostyttö?

-Olen harrastanut hevosia 7-vuotiaasta pikkutytöstä asti. Meillä oli kotona hevosia ja äiti harrasti niitä myös, joten oli jotenkin luonnollista että minä seurasin perässä. Rakastan eläimiä ja elin lapsuuteni niiden keskellä, josta olen onnellinen. Tällä hetkellä ratsastusharrastukseni on jäänyt vähemmälle, käyn aina silloin kuin kerkeän ja on minulla omakin hevonen. Se on kuitenkin sen verran vanha ja eläkkeellä hommistaan että ei sen kanssa ole enää sellaista tavoitteellista harrastamista, Tuuli kertoo Comolle.

Sitten uusiin kuviin. OMG!

 

 

 

 

Aiheet: