Takavuosien suomalainen seksisymboli julkaisi alastonkuvan – herrajumala kun näkyy ihan sekin!

Katri Sorsa oli aikansa seksisymboli. Nyt hän on suntio ja perheenäiti.

16.01.2020

Kun Katri Sorsa poseerasi seksikkäissä kuvissa, keekoili Viidakon tähtösissä tv:ssä ja juonsi peliohjelmaa öiseen aikaan Maikkarin kanavalla, monelta mieheltä irtosi hormoni.

Sitten nainen ryhtyi perheenäidiksi, imettäjäpioneeriksi ja kouluttautui lopulta kirkon palvelukseen, suntioksi. Melkoinen urakaari.

Nyt Katri on onnellisempi kuin koskaan.

Hän kirjoittaa miestään, Sasua, kiitellen:

-Mitä on tosirakkaus? Se on juuri sitä, kun glamour on vaihtunut arkeen. Se on suuria pyykkivuoria, tummia silmänalusia, aikaa jolloin ei ole seksiä, flunssaa, hullua arkea (ilman mitään rytmiä) ja myös kaiken tämän vastakohtaa. Tosirakkaus kestää ajan, jolloin ei ole rahaa ja toisessa vallitsee epätoivo. Kenenkään suhde tai avioliitto ei ole täydellinen. Mielestäni avioliiton ei edes kuulu olla täydellistä, vaan sen kuuluu kestää ne hetket jolloin on vastoinkäymisiä ja ongelmia.

-Kumpikin meistä nousee vain nostamalla toista. Tosirakkaus ei ole sitä, että makaamme yhdessä auringossa, vaan se on juuri sitä, että tanssimme käsi kädessä yhdessä sateessa ja myrskyssä. Seitsemän vuotta naimisissa. Kiitos, kun et koskaan päästänyt irti, Katri kirjoittaa.

Siinä on Katrilla hieno mies, mutta hieno nainen on Katrikin. Älykkään kasvutarinan monille faneilleen jakanut ja paljon opettanut.

Mutta seksikäshän Katri oli silloin ja on aina, siitä emme pääse yli emmekä ympäri. Tässä hän on jakanut hauskan kuvaparin ennen ja nyt. Tuossa ennen-kuvassa ihan hitusen taidetaan ylittää jopa Instagramin rohkeuskynnys. Vai? Hihii.

https://www.instagram.com/p/B7VB8fSni9a/

 

Lisää luettavaa