Takavuosien suomalaiskaunotar: Ero 11 vuoden liitosta

Kiira Korpi erosi.

23.06.2021

Yhdysvalloissa asuva entinen taitoluistelijatar Kiira Korpi on ilmoittanut sosiaalisen median kautta avioerostaan.

Kiira Korpi ja Arthur Borges avioituivat Italiassa, Como-järven rannalla, kolme vuotta sitten. He ovat olleet yhdessä yksitoista vuotta. Kihloihin he menivät vuonna 2017.

-Meidän upea yhteinen matka pariskuntana ja avioparina on tullut päätökseen. Yhdentoista vuoden aikana olemme oppineet hurjasti toisistamme sekä itsestämme. Olemme nauttineet yhdessä elämästä ja olemme kiitollisia meidän hienosta tarinasta sekä upeasta ystävyydestä, jolle ei ole mitään syytä koskaan loppua. Molemminpuolinen arvostus on syvä ja toivomme toisillemme vain hyvää. Tämä on tietenkin myös vaikeaa ja surullista ja siksi toivomme yksityisyyttä asian suhteen, Kiira Korpi kertoo somepäivityksessään.

Kiira Korpi lopetti taitoluistelu-uransa vuonna 2015. Hän sai viime vuonna psykologian opintonsa päätökseen newyorkilaisessa yliopistossa.

Elämäkerrassaan Kiira – ehjäksi särkynyt Korpi kertoo rakkaustarinansa alusta. Mies ei vaikuttanut aluksi Kiiran tyyppiseltä, mutta Facebookissa kirjoitetut viestit saivat kiinnostuksen heräämään.

Korpi on ollut yksi Suomen näyttävimmistä ja seuratuimmista julkkiskaunottarista vuosikaudet, vaikka olympialaisissa ja MM-kisoissa ei palkintosijoja herunutkaan. EM-tasolla hän ylsi voittopalleille kolme kertaa, mutta kulta jäi haaveeksi.

Lisää luettavaa