Take Thatin lippujen kysyntä hurjaa – peittosi Jacksonin!

30.10.2010

Robbie Williamsin kera paluun tehnyt poikabändi Take That myy konserttikiertuettaan kuin häkä. Ennakkosuosion taakse on jäänyt jopa Popin Kuningas.

Brittiläinen poikabändi Take That on kovassa vedossa. Ensi kuussa uuden Progress -pitkäsoittonsa julkaiseva poppoo on jälleen viisimiehinen, pitkään soolouraa tehneen Robbie Williamsin palattua uudelleen yhtyeen riveihin. Alkuperäiskokoonpanon ensi vuodelle sijoittuva Britannian kiertue on myynyt saarivaltiossa paremmin kuin kukaan olisi osannut ennustaa.

– Emme osanneet varautua tällaiseen suosioon. Kaikki lipunmyyjämme suorastaan taistelevat selviytyäkseen. Olemme saaneet vahvistuksen, että koko Britannian puhelinverkko pinnistelee  puhelutulvan keskellä ja puhelujen määrä on tuplat Michael Jacksonin viime vuotiseen lipunmyynnin aloitukseen verrattuna, kertoo Ticketmasterin edustaja.

Matkapuhelinoperaattori Orange vahvisti, että sen eilisen aamun puhelumäärät nousivat aamuyhdeksän ja kymmenen välillä 144 prosenttia edelliseen aamuun verrattuna, innokkaitten fanien syöksyttyä soittamaan lipunvaraukseen.

Take That onkin jo ilmoittanut tekevänsä lisäkeikkoja vastatakseen ensi vuoden keväällä alkavan kiertueensa odottamattoman kovaan ennakkomenestykseen.

Lisää luettavaa