Tämä on edelleen Suomen suosituin Face-ryhmä – ja sinne on h-tin vaikea päästä!

08.10.2016

Como kertoi jo aiemmin henkilöistä, jotka olisivat valmiita ostamaan vaikka jonkun oman Facebook-tilin salasanoineen – jos se vain mahdollistaisi pääsyn Facebookin legendaariseen ja salamyhkäiseen Äitylit-ryhmään. Eli jos ostettu tili olisi jäsenenä Äityleissä.

Tällä hetkellä Äityleiden suosio on huipussaan. Sillä on 35 000 jäsentä, eli jäsenmäärä on noussut muutamalla tuhannella. Lukumäärä on huikea, vaikkakin esimerkiksi Oulun Puskaradio hätyyttelee 60 000 ihmisen rajapyykkiä. Sitä ei tosin voida verrata Äityleihin, sillä Äityleihin on vaikeampi päästä kuin taivaaseen.

Ylläpidon mukaan jäsenpyyntöjä on 10 000 jonossa. Uusia, tai uusintapyyntöjä tulee päivittäin 500 kappaletta.

-Olisihan se mahtavaa saada kaikki draamanjanoiset naiset samoille kommentointikentille, mutta kuten tiedätte senkin, ryhmä aiheuttaa uteliaisuutta myös mm. miehissä, joita ryhmään emme hyväksy. Tästä johtuen joudumme käymään jokaisen profiilin yksitellen läpi, minimoidaksemme miesten, feikkien ja teinien omistamien profiilien pääsyn tänne, ah, niin vallattomalle sisäpiirisaitille, kirjoittaa ylläpito Äityleiden sivuilla.

-Ja jos ette tienneet niin kerrottakoon nyt sekin samalla, että Kaisulla apuYyPeineen, saattanee olla joskus jotain muutakin elämää kuin klikkailla estoja Ristoille, Taunoille tai juuri yläasteen aloittaneille pissisteineille. Heti, kun tilille alkaa kilahtelemaan euroja noista klikkailuista, voimme alkaa tekemään sitä päivätyöksemme, mutta siihen asti, teemme sitä silloin, kun siltä tuntuu. Paitsi, jos joku on juuri jurnuttanut täällä, kuinka kaverin kaiman siskon mummun naapuri oli laittanut pyyntönsä jo 100 vuotta ennen ajan laskun alkua.

Läpyläpyt Äityleille! Applause, applause!

Lisää luettavaa