”Tämä sinun tulee tietää, jos haluat thai-tyttöystävän”

Ilotytön päiväkirjaa vuosikaudet kirjoittanut seksi- ja parisuhdeaiheita käsittelvä bloggari on avautunut nyt suomalaisia miehiä kutkuttavasta aiheesta.

28.08.2020

Suomalaiset miehet nimittäin pitävät thaimaalaisista naisista. Joku siinä on! Mikä, sen kun tietäisi. Suomessa on paljon seka-avioliittoja, ja Hymyn maassa tunnetaan myös suomalaiset hyvin.

Nyt bloggari on tehnyt listan siitä mitä suomalaisten miesten tulisi tietää, jos he aikovat rakastua thaimaalaiseen naiseen.

-Sukulaisia tulee Suomeen käymään, ei olisi pahitteeksi jos tukisit heidän tuloaan. Sukulaiset viipyvät viikkoja, bloggari valottaa.

Pientä omistuksenhalua virtaa kuumaverisellä thainaisella suonissaan:

-Et saa vilkuilla muita naisia tippaakaan tai puhua heistä, mutta vastineeksi saat huomiota ja hellyyttä mielin määrin omaltasi.

-Et myöskään saa olla heikkovatsainen, sillä thairuokaa tehdään paljon ja se on tulisempaa kuin kiinalainen, bloggari opastaa. Lue lisää täältä, ja myös julkiseksivillityksestä. Nyt mennään mennään naipottelemaan ulos johonkin kivaan paikkaan ja nautitaan vähän kiinnijäämisen jännityksestä. LUE TÄÄLTÄ.

Lisää luettavaa