Tämä suomalainen asuntoilmoitus nosti valtavan kohun: järkyttävä sadan neliön läävä 399 eurolla!

Tästä halvalla asuntoa!

24.01.2019

Oikotie-palvelussa on tarjolla järkyttävä läävä.

Ei, tämä ei ole meidän mielipiteemme, vaan asuntoa mainostetaan näillä sanoilla.

Koko ilmoituksen ja talon kuvan löydät alta. Hyvää markkinointia tällainen, sillä ilmoitusta on levitetty netissä jo tuhansia ja taas tuhansia kertoja!

Lue asunnon esittelyteksti alta.

*

”Järkyttävä Läävä Keskeltä Lapuaa

Vain spartalaiset askeetikot tai minimalistiset masokistit ihastuvat tähän 105-neliöiseen 1. kerroksen sokkeloon. Ikkunat falskaavat, vesipatterit lotisevat ja pinnat koettelevat estetiikan rajoja, mutta keskuslämpö ja asunnon halpuus saavat urheimmat solmimaan vuokrasopimuksen.

Keittiö on masentava vanhoine kalusteineen, vessan ja suihkun käyttöä helpottaa pimeys tai likinäköisyys, makkarit ja olohuoneet sotkeutuvat toisiinsa labyrinttimäisessä tilasuunnittelussa eikä asuntoa pelasta edes ulkokuori.
Onneksi kämpässä on peräti kaksi poistumistietä, yksi kummassakin päädyssä. Pihalla on tilaa sekä sielulle että autolle – jopa kahdelle. Oma puutarha toimii hermojen tasaajana, lisäksi tien toisella puolella on viihtyisä Nesteen kahvio. Vanhan Paukun kirjasto ja elokuvateatterikin ovat ihan ryömimisetäisyydellä.
Keskustasta pääsee julkisilla kulkuvälineillä rauhoittumaan ulkopaikkakunnille. Kirkkokin auttaa pahimmassa ahdistuksessa.

Muutkin eläimet kuin vain täit ja russakat tervetulleita. Taloyhtiön sauna aina käytössäsi. Varastotilaa niin vintissä kuin kellarissa. Talon naapurit sitkeitä uudisraivaajia, hiljaisia, mutta lojaaleja.
Jos tunnet kieroutunutta mielenkiintoa tätä loukkoa kohtaan, varaudu 399 euron vuokraan, yhden kuun vuokravakuuteen ja kahdenkympin vesimaksuun per asukki. Multipersoonille vesimaksusta könttisumma.

Asumaan viimeistään 1.3., huonolla säkällä jo viikkoja aiemmin…”

Ilmoituksen löydät täältä.

Lisää luettavaa