Tämä suomalaiskundi pistää tytöt sekaisin!

05.06.2012

Kas Ilpohan se siinä. Itse Kaikkonen, joka tuli vuoden 2011 Idolsissa tutuksi, mutta jäi kuitenkin kärkikahinoista. Kun miehellä on ulkonäköä enemmän kuin Jumala voi luoda ja ääntäkin armollisesti siunattu, niin olihan se jo aika saada äijä kansiin. Ilpon Kleinbus-sinkku on ulkona, joten Como kyselee tältä mallintöitäkin tehneeltä mieheltä kymmenen tiukkaa.

Miksi vasta nyt?

-Oikean levy-yhtiön ja bändin löytäminen on ollu pitkä prosessi ja biisejä kirjoittaessa jo vierähti useampi kuukaus. Haluttiin tehdä laadukasta materiaalia hätäilemättä.

Kelle?

-Toivoisin tietysti että kaikenlaiset ja -ikäiset ihmiset löytäisivät mun musiikin ja nauttisivat siitä. Mun mielestä matsku ei ainakaan rajaa suoraan ketään ulkopuolelle.

Komeus?

-Siinä määrin ulkonäkö on tärkeää artistille, että on hyvä olla tunnistettava ja omanlainen persoona. Suomalaiset osaavat tunnistaa ja vältellä teennäisiä persoonia.

Hyötyä catwalkeilta?

-Mallintöistä on tietysti saanut vähän esiintymiskokemusta, mutta on se kuitenkin ihan erilaista esiintymistä. Artistina sun pitää kommunikoida yleisön kanssa ja bondata, voittaa kaikki sun puolelle. On se raadollisempaa kuin kävellä catwalkkia designkledjut päällä.

Mistä kertoo?

-Sinkku on kesäromanssikertomus, jossa eletään hetkessä eikä murehdita syksyä. Kleinbus kuljettaa eikä määränpäällä ole merkitystä. Suunpielet kääntyy takuulla ylöspäin! Kokopitkä albumi valmistuu nyt kesän aikana ja se tullaan julkaisemaan abaut lokakuussa.

Enkku?

-Nyt haluan tehdä musaa äidinkielelläni ja välittää tunteita suomalaisille. Sen pidemmälle on turha miettiä.

Naismaku?

-Nii parhautta on monenlaista. Omalle kohdalle ei ainakaan ole se oikea vielä osunut. Toki kaikki naiset on ihania, diggaan niitä!

Homman ydin?

-No tää on aika yksinäistä hommaa ja pidän siitä, mut on se välillä myös rankkaa just siks. Mutta saa oikeesti ite päättää ja määritellä missä milloinkin pyörii ja mitä tekee. Jos pelaa kortit oikein voi artistilla olla myös vaikutusvaltaa – jopa enemmän kuin poliitikoilla.

Hanttihommia?

-Elän keikkatuloilla ja teen myös töitä FOX TV:lle kanavaäänenä.

Kuvat esiin?

-Jim Morrison ja Mike Patton.

Lisää luettavaa