Tämä yhtye on tällä hetkellä Suomen suosituin – tunnistaisitko, jos tulisivat kadulla vastaan?

Kuumaa menoa, hahahahahah!

19.04.2024

Kuumaa-yhtye julkaisi tänään uuden albumin. Levyn nimi on Pisara meressä. Albumin jukaisua juhlistetaan bändin toistaiseksi suurimmalla keikalla Helsingin Jäähallissa perjantaina 26.4.2024.

Albumilta on julkaistu ennakkoon singlet Tässä on kaikki, Satama ja Tuhoaisti, jotka ovat kaikki nousseet maanlaajuiseen radiosoittoon ja viihtyneet Suomen Top 50 -listalla julkaisustaan asti.

Solisti Johannes Brotherus kommentoi levyn tekoa näin:

”Kirjoitimme levyä Helsingissä, Berliinissä, Nuuksiossa, Milanossa, Mäntyharjulla ja Sipoossa. Prosessi on ollut jokaista päivää myöten palkitseva. Olemme löytäneet intuitiivisen taajuuden musiikin tekemiseen tuottaja Jonas Olssonin kanssa ja biisit ovat syntyneet ilon ja innostuksen saattelemana. Huoneisiin, joissa työskenneltiin alkoi hiipimään toiveikkuuteen kurottavia kappaleita. Tutkimme tarinoita joiden sisällä on myös murhetta, mutta vaisto asetti niille usein valoisia kehyksiä. Kevät on edessä!”

Yhtyeen edellinen levy, maaliskuussa 2023 julkaistu Hyvikset ja pahikset on julkaisustaan asti pysynyt albumilistan kärkipaikoilla ja ykkössijalla yhteensä 19 viikkoa. Levy nousi uudelleen listan ykköseksi Emma Gaalan jälkeisellä viikolla lähes vuosi julkaisunsa jälkeen ja pitää ykkössijaa edelleen. Hyvikset ja pahikset -albumin singlet ovat kerta toisensa jälkeen olleet radioykkösiä, jonka lisäksi yhtyeen jättihitti Ylivoimainen palkittiin Radiogaalassa Vuoden 2023 radiobiisinä.

Kuuntele albumi alta.

Lisää luettavaa