Tangokunkun todellinen aluevaltaus – osti legendaarisen nimen oikeudet käytöön ja…

Uusi Iloinen Teatteri palaa.

27.09.2023

Moni muistaa Uuden Iloisen Teatterin revyyt Linnanmäen Peacock-teatterissa. UIT perustettiin vuonna 1978 ja se jatkoi toimintaansa konkurssiin asti vuonna 2010. Toimintaa löytyi jatkamaan uusi yritys, Hakaniemen Musiikkiteatteri Oy. Se puolestaan haettiin konkurssiin elokuussa viime vuonna.

Mutta UIT ei kuole. UIT elää. Ja yllätyksiä on luvassa.

UIT:n brändin on hankkinut käyttöönsä vuoden 2017 tangokuningas Teijo Lindström. Teatterinjohtaja aikoo itsekin esiintyä teatterinsa ohjelmistossa.

Kaikki saa alkunsa jouluna, kun ulos putkahtaa The Christmas Show. 

Pientä ja vaatimatonta ei ole tarjottimella, sillä luvassa on mainoksen mukaan jouluista riemua, kimallusta ja kulkusten kilinää peräti 100:n estradille astelevan viihdyttäjän luomana.

Lavalla esitetään svengaavia jouluklassikoita, ja esityksiä on luvassa ainakin Helsinkiin ja Lahteen. Esitykset ovat Helsingin Kulttuuritalolla maanantaina 11.12 kello 19 ja sunnuntaina 17.12 kello 18. Lahden Sibeliustalolla ollaan tiistaina 19.12. kello 19.

-Olen taiteilija, mutta tuottanut myös isoja konserttikiertueita jo pitkään ennen tätä, King Productions Oy:tä luotsaava Lindström on vakuuttanut niille, jotka miettivät isoihin saappaisiin ryhtymistä.

King Productions on tehnyt viimeisen neljän vuoden aikana noin puolen miljoonan euron liikevaihdon. Viimeiset pari vuotta se on tehnyt muutaman tuhannen euron tappiollisen tuloksen.

Lisää luettavaa