Tätä suomalaisravintolaa ei koronasulku hetkauta – työntekijöiden vapaita jouduttu jopa perumaan!

Hampparia hetulaan sano.

Keittiömestari Akseli Herlevi ilmoitti jo ennen sulkutilaa, että hänen perustamissaan Naughty BRGR -ravintoloissa ei henkilökuntaa lomauteta. Yli sata henkilöä vakituisesti  työllistävällä ketjulla on toimipaikat Helsingissä, Espoossa, Turussa Tampereella ja Jyväskylässä.

Naughty BRGR otti tavoitteekseen myydä huimat 30 000 hampurilaista kolmen viikon sulkutilan aikana. Nyt Herlevi kertoo, että tavoite saavutettiin jo parissa viikossa. Valtavan menekin vuoksi työntekijöiden vapaapäiviä on jouduttu jopa perumaan.

–  On ollut huikeaa nähdä, millä fiiliksellä asiakkaamme ja tiimimme ovat tässä ankarassa tilanteessa toimineet ja tiedostan, että olemme etuoikeutettuja. On ollut liikuttavaa nähdä kuinka fanimme ovat auttaneet, eli tilanneet ruokaa ja jakaneet viestiämme, Herlevi kiittelee.

Ravintolaketjussa päätettiin, että työntekijöille hommataan töitä keinolla millä hyvänsä. Ruokien hintoja laskettiin ja kuljetusfirman kanssa tehtiin diili, jonka avulla asiakkaat saavat ilmaisen kotiinkuljetuksen.

–  Koska etämyynnin kannattavuus on ravintolamyyntiä heikompaa, tulee myynnin jatkua kovana myös uusien rajoitusten aikana, Naughty BRGR-ketjusta todetaan.

Herlevi korostaa ymmärtävänsä ravintoloidensa olevan etuoikeutetussa asemassa.

–  Noutoannosten ulosmyynti suoraan tai asiakkaille toimitettavaksi ei valitettavasti sovi kaikkien ravintoloiden konseptiin.  Olen todella huolissani paitsi omien, myös monen muun loistavan ravintolan puolesta. Uusien rajoitusten myötä ahdinko syvenee entisestään.

Aiheet: