Tauski Peltonen kiitti hääonnitteluista – julkaisi myös varoituksen nettikirjoittelijoille

Kunnianloukkaus on rikos.

26.09.2023

Tauski Peltonen on vienyt vihille Henna-rakkaansa jo toisen kerran.

Asiasta uutisoi tänään Iltalehti.

Tauski ja Henna avioituivat Turussa ensimmäisen kerran vuonna 2011, eikä avioliitto tuolloin kestänyt kuin vajaan vuoden. Nyt Turku oli vaihtunut Turkkiin, jossa Tauskilla on ollut aikanaan myös asunto.

Como kirjoitti Peltosen pariskunnan yhteisestä lomasta ensimmäisenä mediana, mutta kukaan tuskin uskalsi kuvitellakaan, että pari avioituisi uudelleen. Kaksikolla on yhteinen poika, Jake, joka osallistui hääseremoniaan. Paikalla oli vain lähimpiä.

Pariskunta on saanut paljon onnitteluja, mutta nyt Tauski on ilmestynyt iltapäivälehden somepalstalle varoittelemaan kansalaisia.

-Kiitos täydestä sydämestä kaikille onnitteluista. Muistutan seuraumuksista niitä, jotka mahdollisesti provosoituvat julkisen kunnian loukkauksen aiheuttamiseen, hän kirjoittaa.

Nettikirjoitteluun on alettu suhtautua vakavasti, sillä netissä tehtaillaan paljon rikoksia, joilla aiheutetaan ihmisille mainehaittaa ja kärsimystä. Tuomioitakin on alkanut tulla, viimeksi Rovaniemen hovioikeudesta eilen, ja esimerkiksi Lappeenrannassa poliisi tutkii paraikaa Facebookissa tehtyä epäiltyä kunnianloukkausta.

Kuva: Promo, Sami Alfredo

 

Lisää luettavaa