Temptation Island Suomi -tähti Miamissa: Törkeä seksiahdistelu!

Antti Kurhinen on tulevan TIS-kauden ehdotonta tähtikaartia. Nyt hän on Miamissa, jossa hän joutui kokemaan todella kiusallista ahdistelua.

10.02.2018

Antti on asunut Miamissa Couchsurfing-periaatteella, eli ilmaiseksi, vuokraten sohvan jonkun ystävällisen henkilön luota.

Antti löysi miljonäärin, joka asui hulppeassa asunnossa Miamin rantahietikolla. Antti ei epäillyt mitään, sillä miehellä oli myös tyttöystävä. Mutta kamaluuksia kävi toissapäivänä. Antti kertoo Comon toimittajalle:

-Miljonääri raivostui ja heitti mut pihalle, kun en antanut sen hieroo mua. Rupes raivoo että hän ajelluttaa mua Range Roverilla, Ferraril, asun Miamin parhaimmassa talossa rannalla… että mun pitää jotain vastineeksi tehdä – vaikka couchsurfing on pyyteetöntä majoituksen tarjoamista toiselle. V.tu mikä rikas pelle, huhhuh! Antti raivoaa.

Antti päätti hakea toisen sohvamajoitusta tarjoavan luo. Tämä vasta kovan kortin veti esiin.

-Tulin sinne illalla, ja kun piti mennä nukkuu, kysyin mun paikkaa. Se osoitti parisänkyä. Aattelin että ok ja menin siihe makaa, kunnes valot sammui ja tajusin että se mies kömpi siihen viereen. Hän oli isokokoinen etnotaustainen karju. Olin sille, että mitä vittua sä teet! Seuraavana päivänä se oli kuin maansa myynyt, ei puhunut mulle melkein yhtää mitään, nii keräsin kamppeet ja ihan suosiolla otin hostellin ku hotellit nii saatanan kalliita täällä, Antti toteaa.

Eipä ollut sekään kokemus jumalainen. Antti tuli yhteismajoitushuoneeseen ja äimistyi.

-Siellä seisoi semmoinen hajuseinä,  hien, seksin, alkoholin ja jätteiden sekoitus, yök. Menin riitelee henkilökunnan kaa että vittu mikä läävä! Eivät antaneet parempaa.

Antti pyysi rahojaan takaisin, mutta kaikkea hän ei saanut. Yksi yö veloitettiin.

-Oli yhtä tuskaa nukkuu siel homeluukus. Alan olee aika loppu seikkailuihin, Antti toteaa.

Luksusloma vaihtui siis ainakin toistaiseksi kärsimykseen. Mutta vielä on matkaa jäljellä.

Lisää luettavaa