Tiesitkö että suomalaistytöt etsivät tällä saitilla sugardaddyjä?

01.07.2016

Mitä? Suomessa palvelu jossa sugardaddyt voivat etsiä itselleen suojatteja – ja toisinpäin? Kylläpä vaan.

SugarDaters-niminen sivusto aloitti maassamme kaikessa hiljaisuudessa viime vuonna ja se ilmoittaa olevansa Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Sivustolla kuulemma kohtaavat sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat.

Sivusto on esimerkiksi niille vanhemmille miehille, jotka tykkäävät hengata itseään nuorempien kaunottarien kanssa – ja antaa heille suhteen aikana vaikkapa taloudellista tukea.

Näin sivusto linjaa:

Sugardaddy on yleensä vanhempi herrasmies, jolla on karttunut elämänkokemusta ja varallisuutta. Hän haluaa jakaa siitä osan kauniin ja usein nuoremman naisen kanssa – tai komean miehen kanssa. Naispuolisesta vanhemmasta hemmottelijasta käytetään nimitystä SugarMama.

Sugarbabe ei ole mikään rahan perässä juokseva onnenonkija, vaan viehättävä ja itsenäinen nainen, joka pitää kokeneemman ja kypsemmän miehen seurasta. Mies puolestaan pitää huolen, että nainen saa ansaitsemansa huomion ja hemmottelun. Miespuolista sugarbabea kutsutaan boytoyksi tai sugarboyksi.

Sivusto pitää itseään vakavasti otettavana deittisivustona hyötysuhteiden luomiseen. Mikään escort- ja prostituutiosivusto kyseinen palvelu ei kuitenkaan väitä tai myönnä olevansa.

Nyt pieni kritiikin sana tähän loppuun: Aivanko oikeasti joku mies haluaa tuhlata nuoreen naiseen rahaa ja omaisuuttaan saadakseen vastineeksi vain pari hymyä ja leffaseuraa. Valitettavasti toimittaja ei usko tähän tiituntaatua. Uskooko lukija?

Joko nämä naiset valehtelevat itselleen ja muille siinä, etteivät muka ole vastikkeellisessa seksitouhussa mukana – tai sitten miehet ovat sokeita tai tyhmiä. Piste.

Lisää luettavaa