Totaalisen hauska tv-formaatti rantautuu Suomeen – nyt ei saa nauraa!

Täh? No ei saa!

05.08.2023

Suomeen rantautuu täysin uudenlainen viihdesarja, joka lupaa nerokkaalla ohjelmaideallaan paljon. Juontajana nähdään Viki Eerikkilä – ja ideana kilpailussa on vain yksinkertaisesti se, ettei saa nauraa.

Mistä on kyse? Siitä, että joukko julkkiksia – kuulemma Suomen hauskimpia tyyppejä – kokoontuu ikimuistoisen viikonlopun ajaksi mökkiin. Luvassa on mitä erikoisempia tapoja yrittää saada kanssakisaajat repeämään. ”Naurunpidätyskilpailu” Ei saa nauraa alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla perjantaina 1.9. kello 21.30.

Skabaa käydään siten, että äänimerkin soidessa käynnistyy kierros, jonka aikana juontaja laskee jokaisen hymyn sekä naurun, ja niistä kilpailija saa miinuspisteitä. Jos taas onnistuu naurattamaan toisia tai olemaan aktiivinen, palkitsee juontaja kilpailijan plussalla. Ne kilpailijat, joiden tili on kierroksen jälkeen eniten pakkasen puolella, joutuvat ulos kisasta.

Juontaja-Viki tarkkailee mökin meininkiä omasta takahuoneestaan lukuisten kameroiden välityksellä ja laskee pisteitä.

Kauden aikana nähdään erilaisia kierroksia, joista osa on teemoitettu. Luvassa on esimerkiksi kaaokseen päättyvä illalliskierros, piinaava ja kuumottava roast-kierros, kaikkien odottama hahmokierros, speed jokingia ja väsyneiden kilpailijoiden nauruhepulin herättelevä yökierros. Mukana on myös avoimia kierroksia.

Mukana sarjassa nähdään näyttelijä Joonas Kääriäinen, näyttelijä Miitta Sorvali, kirjailija Paula Noronen, tubettaja Jaakko Parkkali, näyttelijä Linnea Leino, juontaja-koomikko Janne Grönroos, näyttelijä Jaana Saarinen, koomikko Ali Jahangiri ja radiojuontaja Karoliina Tuominen sekä mediahahmo Perttu Sirviö.

Lisää luettavaa