Tunnettu suomalaiskoomikko: Suree kuolevansa yksin!

11.03.2014

Superlahjakkaana multitaiteilijana – ja myös Toosa-TV:stä tuttuna koomikkona – tunnettu Cristal Snow tekee todeksi vanhan kliseen: klownin kyyneleet.

Mies on kirjoitellut blogiinsa vakavia. Hän pelkää kuolevansa yksin. Teema toistuu hänen kirjoituksessaan useita kertoja.

-Tää on ajatus jota käyn läpi ikisinkkuna kuusi kertaa päivässä. Aina kun näen pienenkin rakkauden eleen. Mies kaupassa kysyy vaimolta: ’Pitääks ostaa kahvia?’ Mä ajattelen: ’Mä joudun aina ostamaan omat kahvini, kuolen yksin’. Pariskunta kävelee käsi kädessä vastaan ja mä ajattelen, ’Multa vois ihan hyvin amputoida kädet, ei niihin kukaan tartu. Mä kuolen yksin’. 20 tuntematonta suutelee ihmisiä joita he ei oo koskaan tavannut. Jotku heistä on salee päätynyt treffeille. Voisko olla romantisempaa tarinaa kerrottavana lapsenlapsille? Ei varmaan. Mä kuolen yksin, mies suree.

Hän päätti kirjoittaa aiheesta luullen että angstin purkaminen näppäimistölle auttaisi. Se ei kuitenkaan auttanut. Hän kertoo ajatelleensa jo kuusi kertaa kuolevansa yksin.

-Kiintiö on täynnä. Taidan turruttaa pahan oloni katsomalla B-luokan kauhuleffoja loppuillan. Niissäkin aika moni kuolee, ja melko lailla enemmän traagisesti kuin minä. Sitten joskus…. Yksin.

 

Lisää luettavaa