Tuomion saanut Tiina Jylhä: Itken paljon…

Tiina Jylhällä on voimaton ja samalla voimaantunut olo.

Dopingrikoksesta ja rahanpesusta 54 päiväsakkoon tuomittu Tiina Jylhä kertoo kuulumisistaan somessa. Hänen miehensä, Tapani Valkonen sai samassa oikeuskäsittelyssä törkeistä dopingrikoksista ja salakuljetuksesta kahden vuoden linnatuomion.

-Moni kysyy, miten voin. Siihen kuuluu vastata: ’Kiitos hyvin’. Se ei kuitenkaan ole totta! On ihana aurinkoinen kesä ja minun kuuluisi olla iloinen, vapautunut ja onnellinen. Nauttia kesästä. Kuitenkin olen monesta asiasta juuri nyt surullinen, lopen väsynyt (niin henkisesti kuin fyysisesti), pettynyt, heikko ja haavoittuvainen (itken paljon), Tiina kertoo somessa.

Samaan aikaan, lähes samojen asoiden vuoksi, hän kertoo olevansa päättäväisempi kuin koskaan. Hän on täynnä taistelutahtoa.

-Tunnen onnistuvani epäonnistumisien jälkeen. Olen varma siitä, mitä teen. Olen ottanut vastaan isoja haasteita, saanut uusia upeita ystäviä ja yhteistyökumppaneita, joista olen kiitollinen. Voiko ihminen olla samalla äärimmäisen heikko ja haavoittunut, mutta silti täynnä uskoa ja voimaa? Puhumattakaan kiitollisuudesta. Skitsofreniaako? Tiina päättää.

Aiheet: