IS: Ulkomaalaistaustainen mies puukotti ihmisiä Turussa – poliisi tiedottaa pian – keskustelupalstoilla: Tämä on Suomen ensimmäinen terrori-isku!

Keskustelupalstoilla käydään epäuskoista keskustelua siitä, onko Suomessa tapahtunut historian ensimmäinen terrori-isku. Moni on siitä täysin varma.

18.08.2017

Ilta-Sanomat kertoo, että Turun Puutorin ja Kauppatorin alueella on tapahtunut hyökkäys, jossa tekijä on puukottanut summittain vastaantulijoita. Yksi on tiettävästi kuollut.

-Mies yritti puukottaa kaikkia vastaantulijoita. Yhdellä naisella oli syviä haavoja ja hänestä valui paljon verta. Se näytti todella pahalta, silminnäkijä kertoi Ilta-Sanomille.

Toimittaja raportoi IS:lle näkemästään:

-Ulkomaalaistaustainen mies iski lastenvaunujen kanssa liikkunutta naista puukolla selkään. Hän toimi silmittömästi, kävi kiinni ilman mitään varoitusta. Ensimmäinen hyökkäys tapahtui Puutorilla, jonka jälkeen mies juoksi Kauppiaskatua ylöspäin ja kävi muiden ihmisten kimppuun, toimittaja kertoo IS:lle.

Poliisi on käskenyt ihmisten välttää keskustan aluetta. Toistaiseksi tapahtumat ovat vielä epäselviä ja poliisi tiedottaa asiasta puolentoista tunnin kuluttua.

Keskustelupalstoilla ollaan varmoja siitä, että Suomeen on tehty historian ensimmäinen terrori-isku.

Lisää luettavaa