Useita autoja tulessa Pohjois-Karjalassa

Ylämyllyllä paloi autoja.

26.11.2022

Useita autoja tuhoutui suurikokoisen autotallitilan palossa Liperin Ylämyllyllä toissapäivänä. Poliisi tutkii asiaa ja kaipaa vihjeitä siihen liittyen.

Poliisi sai tiedon palosta iltapäivällä vaille viisi.  Tapahtumapaikalla poliisipartiolle selvisi, että kyseessä on suurikokoinen autotallitila, joka oli kauttaaltaan tulessa. Kyseisessä tilassa oli sisällä useita ajoneuvoja. Henkilövahinkoja ei tulipalossa tämän hetkisen tiedon mukaan aiheutunut.

Poliisi tutkii paloa palonsyyntutkintana. Tulipalon syttymissyytä ei ole tässä vaiheessa varmuudella pystytty varmistamaan. Myöskään rikoksen mahdollisuutta ei ole kyetty täysin pois sulkemaan.

Poliisi pyytää niitä henkilöitä, joilla on havaintoja tai muita tietoja kyseisestä tulipalosta ottamaan yhteyttä poliisiin. Kaikilla yksittäisillä havainnoilla voi olla merkitystä palon etenemisen ja syttymissyyn selviämisen kannalta.

Kaikki havainnot ja tiedot tapahtumaan liittyen voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisille klo 8-16 välisenä aikana puhelinnumeroon 041 711 8377 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lisää luettavaa