Uskomatonta kielenkäyttöä tänään aamutv:ssä Ylellä: puhuiko vieraana ollut mies törkeyksiä vain saadakseen ilmaista olutta?!

Olut oli syy.

Runoilija ja kirjailija Erkka Mykkänen oli tänään vieraana Aamutv-ohjelmassa Ylellä. Mykkänen oli vieraana mainostamassa uutta Something Not Good -kirjaansa, joka on saanut loistavia arvosanoja.

Comon saamien tietojen mukaan Mykkänen ei ollut kuitenkaan ohjelmassa mukana aivan puhtaat jauhot pussissa. Ei, mistään Jari Sillanpää -jutusta ei ollut kyse, vaan Mykkäsen kielenkäytöstä. Mykkänen nimittäin sanoi eräässä haastattelun vaiheessa sanan ”kikkeliskokkelis”.

Como on antanut itselleen kertoa, että kyse oli vedonlyönnistä: Mykkäsen ystävät olivat näet yllyttäneet häntä sanomaan kyseisen sanan suorassa lähetyksessä. Palkkioksi Mykkäsen kaverit lupasivat hänelle olutta.

Mykkäsen kohuhaastattelun voit katsoa täällä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Mykkänen on kohun keskellä. Helmikuussa Mykkänen ravisteli kirjalijamaailmaa haastamalla alushoususillaan riitaa Finlandia-ehdokkaana olleen Miki Liukkosen kanssa. Tämän välikohtauksen videon näet täältä.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut