Uskomatonta – miksi tämä suomalainen nainen ei löydä itselleen miestä? Katso kuva!

Kirsillä on ongelma.

08.05.2023

Kirsi Rissanen on perheenäiti, jonka lapset ovat jo aikuisia. Hän kolkuttelee viidenkympin rajapyykkiä.

Ja hän on näyttävä nainen jos kuka!

Kirsin haaveena olisi löytää itselleen mukava mies, mutta sellaista ei vain tunnu löytyvän. Sinkkupäivät seuraavat toistaan.

Esimerkiksi juhlapyhinä tunteet nousevat pintaan. Viimeksi vappuna.

-Kyllä sitä tuntee yksinäisyyttä. On hirveää olla yksin, ja tuntuu ettei kukaan kaipaa ja välitä. Alkaa tulla sellainen tunne että on tarpeeton.

Kirsi kertoo olleensa sinkkuna jo lähemmäs kymmenen vuotta.

-Sinkkuna olen edelleen. Ei tässä enää taida pysyä laskuissakaan. Alan olla luovuttanut sen suhteen. Kyllä siinä elämänilo kärsii.

Jos jotain osviittaa Kirsin miesmausta haluaa hakea, niin nuoremmat miehet kiinnostavat häntä. Hän ei halua kalkkeutua. Hän toteaa olevansa elämänmyönteinen ja iloinen hassuttelija, sellainen ikuinen luonnonlapsi.

-En vain yksinkertaisesti ajattele ikääni. Olen ikinuori niin kuin Aira Samulin. Ystävissäni on joitakin, joilla on iso ikäero, ja olen huomannut, että heillä menee paremmin kuin niillä, joilla on pieni ikäero tai ei ikäeroa ollenkaan. Ei kannata ajatella suurta ikäeroa rajoitteena – vain ihmisellä itsellään on merkitystä ja keskinäisellä kemialla. Nuorempi mies ja vanhempi nainen -suhde toimii mielestäni kaikilla elämän osa-alueilla parhaiten. Ulkomailla asia ei ole niin tabu kuin Suomessa, Kirsi toteaa.

Jokohan Pohjois-Karjalassa asuva Kirsi pääsee tänä kesänä sinkkuudestaan?

Lisää luettavaa