Uskomattomimmat ja oudoimmat uimahallikokemukset koottiin yhteen – jotain hervotonta!

Altailla tapahtuu.

Kuvituskuva. Kuvan uima-allas ja uija eivät liity tapaukseen. Wikimedia Commons

Vauva-keskusteluissa on pyörinyt jo kahdeksan vuotta suorastaan hurmaavan hauska lanka.

Ihmiset laittavat sinne oudoimpia uimahallikokemuksiaan. Ja ne OVAT huvittavia. Tästä pääset lukemaan juttuja, mutta alle koottuna muutama kuvaava esimerkki (alkuperäisasussaan):

-Hyvin olivat uikkarit palvelleet 50 vuoden ajan.

-Joku mies vaihtoi uikkareita allastilassa. Oli kyllä mennyt mielestään ehkä sivuun ja selän kääntänyt altaalle päin, mutta siellä ahteri (ja muut värkit) vilkkui kaikelle kansalle.

-Yksi eukko ajeli tosi, tosi karvaisen alapäänsä posliiniksi suihkutiloissa, karvaa jäi kissan verran. Kilpauimaradalla miesuimari sylki klimppejä veteen hengästyneenä uintinsa perään. Äiti rapsutteli poikansa korvantauksia altaassa ja tuumasi miten hyvin karsta lähtee kun lilluu vedessä.

-Höyrysaunassa, ja joku mies tuli sinne runkkaamaan.

-Heitti rinnan olkapään yli ja pesi sitten kunnolla tissin alta!

-Hän pian jäi suihkuun oksentelemaan ja paskomaan yksin. Annoimme hänelle rauhan. Ihan hävetti hänen puolestaan.

-Itiksen uimahallissa joku nainen istu saunassa alasti hajareisin jonku toisen naisen päällä ja hieroi tätä jollain öljykintaalla joka paikasta, eikä lopettaneet vaikka saunassa tuli ahdasta ja paikalle tuli lapsia ja kaikki toljotti operaatiota ihmeissään.

-Yksi tuntemani mies on käynyt pikkuhousuissansa Mäkelänrinteellä uimassa, ottanut uima-altaaseen päästyään ne pöksyt pois ja laittanut mytyssä reunalle, uiskennellut alasti aikansa ja sitten kiskonut ne housut takaisin.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut