Vaginahieroja sai Suomen sekaisin: ”Pian pääsen kättelemään Niinistöä”

21.10.2016

Vaginahierojakeskustelu on räjähtänyt käsiin. Antti Kurhisen uusi aluevaltaus kiinnostaa viihdeuutisia lukevaa kansaa ja lukijalaskurit huutavat hoosiannaa.

Antti on avatunut aiheesta jälleen kerran blogissaan. Itse asiassa Antin pitäisi ryhtyä kirjailijaksi, niin värikästä läppää mies heittää.

-Viikko on melkeinpä mennyt tämän pimpsalooran ympärillä (…) Nyt on siis aika ruveta takoo pimppejä nii kuin rautaa suoraan sanottuna, kun ne on kuumina. Nyt voin sanoa selkä suorana ja ylpeänä, että minä olen vaginoiden keisari, eli lempinimeltäni nykyään Vaginator, unohtakaa Terminator, mies kirjoittaa ja sanoo miettivänsä, pärjääkö kiinnostuksen alla ilman työvoimaa. Hän haaveilee yhteistyöstä Kelan ja työterveyslaitoksen kanssa.

-Mähän saatan olla vuoden yrittäjä jo ensi vuonna tätä vauhtia ja vihdoin päästä sinne kauan haluamaani linnan juhlaan itsenäisyyspäivänä, sekä kättelemään Presidenttiä ai että. Mä niin näen jo silmissäni sen tilanteen kun kävelen sisään esittelyni jälkeen saliin missä Sauli ja Jenni kättelevät vieraita, ojennan minun vahvan kädenpuristuksen presidenttiparille, ja he sanovat ”Tervetuloa” sekä näen heidän ilmeet kun he tajuavat juuri puristaneensa Suomen ahkerimman ja hienomman vaginakeisarin työlästä kättä.

Antin hersyvä blogi täällä

Lisää luettavaa