Vain elämää -tähden superyllätys – kyllä, se on täällä!

Ihanaa musaa!

07.11.2021

Suvi Teräsniskan joulualbumitrilogian kolmas osa Tämä maailma tarvitsee joulun julkaistiin perjantaina.

Levyn lauluosuudet purkitettiin Suvin synnyinseuduilla talvisessa Lapissa, jossa hän äänitti kappaleita luottotuottajansa Leri Leskisen kanssa muutamassa eri lokaatiossa. Miljööllä ja tunnelmalla oli tällä kertaa poikkeuksellisen suuri vaikutus Suvin fiilikseen laulaa.

”Ajattelin ensin, että voi olla vaikeaa löytää lauluja kolmannelle joululevylle, mutta Jouluradiota kuuntelemalla ja Spotifyn joulusoittolistoja selailemalla löysin monia helmiä, jotka halusin ehdottomasti mukaan. Lopulta kappaleista oli runsaudenpula ja jouduin jopa karsimaan niitä. Levylle valikoitui yksitoista kappaletta ja joukossa on sekä melankolisempia että toiveikkaita lauluja – sellaisia joissa on valoa ja rakkauden sanomaa. Haluankin omistaa tämän joululevyn lapsilleni”, Suvi sanoo.

Levyltä löytyvät seuraavat kappaleet: 1.Tämä maailma tarvitsee rakkautta 2. Avaruus (2021) 3. Joulurauhaa 4. Sylvian joululaulu 5. Kaksi kynttilää 6. Kun joulu on 7. Joulutaivas tähtineen feat. Jukka Perko 8. Joulumuisto 9. Hei mummo (2021) 10. Mary Did You Know 11. Jouluyö juhlayö feat. Rajaton.

Kaunista musiikkia, kuuntele vaikka alta!

YouTube video

Lisää luettavaa