Vain elämää -tähden yhtye repäisee joulukuussa – mukana todellisia legendoja!

Sikakova ilta tulossa!

04.10.2023

The 69 Eyes nousee Kulttuuritalon lavalle itsenäisyyspäivän aattona 5.12.23. Goth By Xmas-konsertti on yhtyeen ainoa esiintyminen Helsingissä loppuvuoden aikana ja juhlistaa samalla juuri julkaistua Timo Kalevi Forssin kirjoittamaa bändihistoriikkia.

The 69 Eyes tuli suurelle yleisölle tutuksi, kun bändin laulaja Jyrki 69 esiintyi pari vuotta sitten Vain elämää -sarjassa.

Goth By Xmas tarjoilee yleisölle kolmen yhtyeen kokonaisuuden. Illan avaa tamperelainen 1983 perustettu postpunkveteraani Pyhät Nuket. Illan kolmatta esiintyjää pantattiin kuukauden päivät, mutta nyt sekin on selvillä. Mukaan on saatu legendaarinen Musta Paraati.

Kotimaisen goottirockin suunnannäyttäjänä tunnetun Musta Paraatin Peilitalossa-albumi täytti tänä vuonna kunniakkaat 40 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi Herra Ylppö (laulu), Saku Paasiniemi (kitara), Karo Broman (basso), Kari Tornack (koskettimet) ja Ykä Knuuttila (rummut) palasivat yhtyeen musiikin pariin neljällä keikalla syyskuussa. Peilitalossa-albumista julkaistiin kesällä Svart Recordsin toimesta 40v-erikoispainos ja bändin Helsingin Tavastian keikka vuodelta 2015 ilmestyi livealbumina.

Keikkatiedot löydät alta!

*

Ti 5.12.2023 GOTH BY XMAS:
The 69 Eyes, Musta Paraati, Pyhät Nuket
Kulttuuritalo, Helsinki
Liput alk. 39,90e lippu.fi

Lisää luettavaa