Vain elämää -Waldosta tehtiin rattijuopumusilmoituskin – puhalsi nollat!

Tuore Vain elämää -tähti Waldo eli Marko Reijonen ei aio jättää asioita sillensä.

20.05.2024

Uuden Vain elämää -kauden tähti Waldo eli Marko Reijonen on Seiskan mukaan joutunut avovaimonsa syytösten kohteeksi. Avovaimo on kertonut Waldon pahoinpidelleen hänet äitienpäivänä. Asiasta on tehty rikosilmoitus.

Nyt Waldo on avannut sanaisen arkkunsa ja tilittää asiaa somessaan.

-Tänään on mediassa uutisoitu, että minua epäillään ex-naisystäväni pahoinpitelystä. Kiistän ehdottomasti tämän kaiken, hän aloittaa.

Hän kertoo äitienpäivän aikoihin tehneensä aloitteen suhteensa päättämisestä, mutta avokumppani ei kuulemma halunnut asiaa hyväksyä.

– Välittömästi keskustelun alettua hän menetti malttinsa ja rupesi viskomaan tavaroita asunnossani. Lisäksi hän uhkasi ilmoittaa julkisuuteen että pahoinpitelen häntä mikäli päätän suhteen. Oman oikeusturvani vuoksi olen hankkinut tontilleni kaksi valvontakameraa. Lisäksi olin kutsunut paikalle lapseni, koska tapahtunut reaktio oli odotettavissa. Poikani on ollut koko tapahtuman ajan paikalla eikä ole tehnyt mitään havaintoa, joka tukisi väitettä pahoinpitelystä. Poikani ei siis kuullut väkivaltaisuutta eikä nähnyt tällaista tapahtuneen itse tilanteessa eikä hänen poislähtiessään. Myöskään valvontakameratallenteet eivät tue tätä, Waldo selvittää julkisuuteen.

Hän kertoo suhteen aikana olleen aiemminkin riitoja. Waldon mukaan aiemminkin hänestä on tehty viranomaisilmoituksia, jotka ovat hänen mukaansa perusteettomia. Waldo on joutunut puhaltamaan rattijuoppousepäilyn vuoksi, mutta puhaltanut nollat.

-Entisen naisystäväni perusteettomat väitteet minusta ovat vakavia, syvästi minua loukkaavia ja vahingoittavia. Tulen saattamaan asian viranomaisten tutkittavaksi sen selvittämiseksi, täyttävätkö hänen toimensa rikoksen tunnusmerkistön, Waldo toteaa somessa.

 

 

Lisää luettavaa