Vielä on kesää jäljellä, Sara Sieppikin jätti rintaliivit kotiin!

Instagram, selfie

Sara Sieppi on julkaissut uusia kuvia. Näihin elokuisiin kuviin on kiva päättää elokuu.

Ja sehän on aina tapaus. Koska. Sara. Sieppi. On. Suomen. Kaunein. Nainen.

Ihan virallisestikin on.

Sara on nyt julkaissut uusia kuvia, ja niissä Sara esiintyy kesämekossa, sportaten, ilman meikkiä, juhlapuvussa. Kaikkea löytyy. On se ihana tämä meidän Sieppi.

Ensimmäisessä kuvassa Sara on jättänyt hiostavat rintsikatkin kotiin. Koska miksikäs ei. Ja ei niitä hellemekon alla tarvitaan. Meille tuli helle kun katselimme näitä kuvia.

View this post on Instagram

kaupallinen yhteistyö:@esteelauder 29vuotta meni siihen, että mä löysin uuden putelin noiden kaikkien muiden Tän mä tarvin myös -purnukoiden joukkoon. Ekaa kertaa tosin tiensä sinne löysi seerumi. Se kuulemma korjaa ja kosteuttaa. Näiden viikkojen aikana oon huomannut, että ennen kosteusvoidetta laitettava pieni lisä tuokin aika ison muutoksen ihoon. Mähän siis tietysti näytänkin ihan kakskymppiseltä ja olokin on paljon iloisempi – on nää kummallisia tuotteita.😂🤍Stoorissa mun ilta- & aamurutiinit ihonhoitoon, joista kyselette paljon (legendaarinen lause, mut _oikeesti_). Seerumi tasoittaa ihohuokosten näkyvyyttä, siinä on 72tunnin kosteutus, 8tunnin antioksidanttisuoja & lasipullo on kierrätettävä🔥 Tää uudistettu yöseerumi löytyy nyt Sokoksen verkkokaupasta -20% ja kaikki muutkin #estéelauder tuotteet. #AdvancedNightRepair #GenerationANR #EsteePartner

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

 

Aiheeseen liittyvät jutut