Vihdoin Jouni Hynynen paljastaa taustat Vain elämää -osallistumisestaan: ”Haukuin Nelosen pystyyn!”

Mielenkiintoista.

13.12.2023

Lähdetään siitä, että Jouni Hynynen ei ollut kovinkaan innokas menemään Vain elämää -ohjelmaan, joka vetelee nyt viimeisiään. Vuorossa on joulujakso perjantaina.

Kaikki tiedämme tämän. Häntä oli kysytty, hän oli kaivanut pyllyään ja näyttänyt likaista keskisormeaan tuotannolle.

Sitten alkoi tapahtua.

Kesällä 2022 Neloselta houkuteltiin häntä kolmatta kertaa. Hynysen vastaanotto oli jälleen nuiva. Silti hän tykästyi ohjelman ohjaajaan Arja Lehtikankaaseen.

Kun miehen kaveri A.W. Yrjänä alkoi pommittaa häntä puhelimitse, Jounilla alkoi karvat kuhista. Yrjänä eli Aki kertoi, että hän oli menossa mukaan ja toivoi, että Jounikin tulisi ”tueksi ja turvaksi”.

-Aki muistutti vielä, että olimme lyöneet alkuvuodesta 2022 kättä päälle, yhteisellä reissulla ollessamme, että jos toinen joskus menee ohjelmaan, toinenkin pyydettäessä suostuu. Tässä kohtaa minulla alkoi valua kuumat kainaloon. Saatana, yksi puhe kuten sökössä: Sovittu mikä sovittu! Hynynen kirjoittaa somessa.

Universalin syysbileissä lokakuussa 2022 Janna ja Robin tulivat kertomaan Hynyselle, että kiva kun olet mukana.

-Minä olin että mitä vittua, en ole vielä luvannut mitään.

Sitten iskettiin jälleen levy-yhtiön toimesta oikealla hetkellä.

-Olin pienessä maistissa, kun Nelosen Mikko Koivusipilä tuli luokseni ja ehdotti ”eiköhän lyödä kättä päälle”. No, minä löin. Kättä päälle siis. Nyt en voisi enää perääntyä. Varsinkin, kun palkka-asiatkin näyttivät olevan oikeissa lukemissa.

Lopulta seurasi paskasade, Hynynen muistelee.

-Nelosen tietokonepalaverista oli ”muka” vuotanut medialle tieto, että minäkin olen ohjelmassa mukana. Puhelin alkoi piristä, vaikka oli sunnuntai ja minä vahvassa ”keikkojen jälkeisissä”. En tietenkään vastannut yhteenkään puheluun. Lähibaarissa jouduin valehtelemaan ystäville ja tutuille, jopa vanhemmilleni puhelimessa, etten tiedä asiasta mitään. Hävetti ja vitutti. Puhuin Koivusipilän kanssa. Haukuin Nelosen porukat pystyyn asenteella ”mitä vitun TET-harjoittelijoita teillä oikein on duunissa”, mutta hän vakuutteli, että kyseessä oli oikeasti vahinko. ”Onhan se varma”, totesin ja iskin luurin korvaan.

Lue koko päivitys alta.

Lisää luettavaa