Voiko näin nololla asialla tulla julkisuuteen? Emma, 24, ja takaa sisään työnnetty dildoväristin!

08.10.2016

24-vuotiasta Emma Phillipsiä Englannista on jo ehditty kutsua maailman epätoivoisimmaksi tyrkyksi. Kieltämättä hänen ulostulonsa herättää hämmennystä.

Mutta palataan alkuun. Ennen kuin Emma teki ulostulonsa, piti hänen sisältään tulla ulos vibraattori. Ja sitä ennen sen piti mennä sinne sisään.

Nainen ja hänen poikaystävänsä olivat ottaneet hieman viinaksia ja ilmeisesti harrastaneet seksiä. Kun Emma heräsi, hän tunsi värinää. Brittiläinen Metro-lehti kertoo, että ensin Emma luuli hänen poikaystävänsä piilottaneen seksilelun tyynyn alle. Sitten hän huomasi että se surisi hänen sisällään. Poikaystävä oli juutannut sen hänen sisälleen takaapäin.

Ja sitä ei enää saanut pois. Yritettiin haarukalla ja vaikka millä.

Lääkäri totesi, että dildo oli niin syvällä, että nainen piti nukuttaa. Onneksi se tuli ulos ilman kirurgisia toimenpiteitä. Naisen vatsaan työnnettiin tähystin ja lääkärin onnistui työnnellä dildo takaisin painelemalla vatsan aluetta.

Moni olisi tapauksesta hämillään, mutta tämä oli Emma Phillipsin big deal tulla julkisuuteen – poikaystävänsä kera vieläpä.

Pari patsastelee kuvissa, joissa Emma laitettuna ja meikattuna ilmeilee hassunhauskasti dildo kädessään.

Markan julkisuutta, Emmaa haukutaan nyt keskustelupalstoilla. Emmalla itsellään on vastaväite: Hän haluaa kertoa tapauksestaan, etteivät ihmiset häpeäisi ottaa yhteyttä lääkäriin.

Voimme kertoa, Emma, ettei kukaan häpeile, kun tosi on kyseessä ja henkiparka katkolla. Katso Emman kuvat Metrosta alla olevasta linkistä.

Emman kuvat

Lisää luettavaa