Wau!! Kuopiolaisnaisesta 53-vuotiaana kansainvälinen mainoskasvo!

09.10.2015

Kuopiolainen Tuija Järvinen muistetaan viihdetykkinä niin maakunnallisesti kuin valtakunnallisestikin. Nainen on tuottanut musiikkia ja järjestänyt tapahtumia ja kilpailuja, kuten Miss Savotarta. Naisella on myös oma menneisyytensä mallina ja missinä, hänet on nuorempana nähty myös Miss Suomi -finaalissa.

Sitten Tuija perusti perheen, teki lapsia, ja kuten monelle käy, ylipaino iski. Hän haaveili edelleen mallintöistä, mutta ikä ja kilot mietityttivät. Lopulta nainen laihdutti parikymmentä kiloa, muutti elämäntapansa terveellisemmäksi ja aktiivisemmaksi – ja päätti toteuttaa unelmansa.

Nyt hänet on valittu kansainvälisen Ohmygossip Couture -vaatemalliston yhdeksi mainoskasvoksi Brasiliassa. Nainen esiintyy kampanjassa satojen tuhansien flyerien kuvissa, mainoksissa muun muassa Brazil´s Folha sekä O Globo -lehdissä – vain muutamia mainitaksemme.

-Olen tietysti aivan innoissani, että tällainen 53-vuotias nainen saa vielä tällaista maistaa. Suosittelen kaikille omien rajojen kokeilemista ja ylittämistä, Tuija innostaa.

Malliksi Tuija pääsi Virossa järjestetyn castingin kautta.

tuija_järvinen

Lisää luettavaa