Mainos: Parhaat Giorgio Armani -hajuvedet naisille ja miehille

Muotimaailman yksi tunnetuimmista suunnittelijoista, italialainen Giorgio Armani, täyttää vuonna 2024 jo 90 vuotta. Mistä Giorgio Armanin brändissä on kyse ja mitkä ovat merkin suosituimmat hajuvedet?

26.09.2023

Mainos: Hobby Hall

Giorgio Armani on yksi maailman tunnetuimmista muotisuunnittelijoista

Giorgio Armani on italialainen muotisuunnittelija ja hänen muotitalonsa on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista muotibrändeistä. Giorgio Armani syntyi vuonna 1934 Piacenzassa, Italiassa. Muotimaailmaan hän päätyi työskennellessään somistajana milanolaisessa tavaratalossa. Hän perusti omaa nimeään kantavan muotitalon ja julkaisi ensimmäisen miesten malliston vuonna 1974.

Armani tunnetaan erityisesti minimalistisesta ja klassisesta muotoilustaan, joka korostaa yksinkertaisuutta ja laadukkaita materiaaleja. Hänen vaatteensa ovat usein elegantteja ja ajattomia. Suosittu Giorgio Armani -brändi on laajentunut vuosien varrella kattamaan vaatteiden lisäksi muun muassa hajuvesiä, kosmetiikkaa ja sisustustuotteita. Yhtiöllä on useita alabrändejä, kuten Emporio Armani, Armani Exchange ja Armani Jeans, jotka tarjoavat erilaisia muotivaihtoehtoja eri kohderyhmille.

Useat Giorgio Armani -hajuvedet ovat voittaneet palkintoja ja saaneet tunnustusta erilaisissa hajuvesialan kilpailuissa ja vertailuissa. Brändi on tunnettu laadukkaista ja houkuttelevista hajuvesituoksuistaan. Suositut Armanin hajuvedet kuuluvat Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimaan yhdessä muiden tunnettujen hajuvesimerkkien, kuten Dior, Yves Saint Laurent ja Calvin Klein, kanssa.

Parhaat Giorgio Armani hajuvedet naisille

Naisten tuoksuissa eräs suosituimmista hajuvesistä on Giorgio Armani Si. Si on moderni ja naisellinen tuoksu, joka on saanut inspiraationsa italialaisesta eleganssista. Tuoksu yhdistää makeita ja kukkaisia nuotteja sekä puuta ja vaniljaa, mikä tekee siitä houkuttelevan tuoksun. Si -tuoksu on voittanut esimerkiksi Allure Best of Beauty -palkinnon kukkaistuoksujen sarjassa.

Giorgio Armani My Way on uudempi, vuonna 2020 julkaistu naisten tuoksu, joka on noussut suureen suosioon. My Way on kiehtova tuoksu, joka sopii modernille naiselle. Tuoksun koostumus avautuu bergamotilla ja appelsiininkukilla, johdattaen tuberosan ja jasmiinin tuoksuun. Vaniljan ja valkoisen myskin pohjatuoksut luovat aistillisuutta. My Way huokuu itseluottamusta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin viikonlopun hotellilomalle kuin toimiston maanantaipalaveriinkin.

Raikkaista hajuvesistä pitävälle naiselle sopii Acqua Di Gioia. Kyseessä on virkistävä ja elvyttävä tuoksu, joka on saanut innoituksensa luonnon rauhasta. Hajuvedessä tuoksuvat aluksi mintunlehti ja kirpeä sitruuna, sitten tuoksua sävyttävät jasmiinin ja pinkin pippurin nuotit. Setripuun ja ruokosokerin pohjatuoksut tuovat lämpimän ja maanläheisen sävyn. Armanin Si, My Way ja Acqua Di Gioia -hajuvedet ja niiden eri versiot voit tilata haluamassasi pakkauskoossa Hobbyhall.fi-verkkokaupan sivulta.

Suosituimmat Armani -hajuvedet miehille

Miesten hajuvesissä Giorgio Armanin Acqua di Gio on klassikko, joka julkaistiin vuonna 1996. Tuoksu tunnetaan raikkaasta ja aistillisesta tuoksuprofiilistaan, joka tuo mieleen loman Välimeren maisemissa. Acqua di Gio on voittanut useita palkintoja ja on pitkään ollut yksi maailman myydyimmistä hajuvesituoksuista. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löydät paitsi Acqua di Gio -hajuvedet, myös suositut Acqua di Gio -deodorantit itsellesi tai lahjaksi.

Toinen, lähes klassikko miesten hajuvesissä on Armani Code. Se on sensuelli ja elegantti tuoksu, joka on suunniteltu houkuttelevaksi ja salaperäiseksi. Myös Armani Code -tuoksut ovat olleet erittäin suosittuja ja ovat saaneet useita palkintoja eri vuosina, mukaan lukien FiFi-palkintoja ja The Fragrance Foundationin palkintoja.

Uudempi, vuonna 2017 julkaistu hajuvesi on Emporio Armani Stronger With You. Tuoksu on lämpimän mausteinen ja voimakas. Yhdistelmässä tuoksuvat kastanja, salvia, laventeli ja vanilja. Emporio Armani Stronger With You on osa ”Because It’s You” -hajuvesiparia, joka on suunniteltu heijastamaan modernin rakkauden tunnetta ja yhteyttä. Tuoksu onkin täydellinen lahja omalle rakkaalle.

Lisää luettavaa