26v suomalaisen julkkisnaisen paljastus: Olen elänyt kaksi vuotta seksitöntä elämää

05.05.2016

Viihdepersoona Henna Kalinainen kirjoittaa sinkkuuden ja parisuhteen välisistä eroista, hyvistä ja huonoista puolista tuoreimmassa blogipostauksessaan.

Kun on tullut petetyksi, sinkkuaikakaan ei välttämättä ole ruusuilla tanssimista, vaan itsensä korjailua ja eheyttämistä. Näin ainakin Hennalla. Hän kirjoittaa:

-Noloa myöntää ehkä, mutta elin koko 2 vuotta täysin seksitöntä elämää. En enää rakastanut itseäni, en välittänyt mistään enkä kenestäkään. Seksuaalisuus meni siinä samalla, en suorastaan halunnut, että kukaan koskee muhun.

Nyt hän elää parisuhteessa itseään yli 20 vuotta vanhemman Juhansa kanssa ja tuntee vihdoin tajuavansa mitä on parisuhde. Hän muistaa lämmöllä myös Antti-aviomiestään, jonka kanssa hänellä on erosta huolimatta hyvät välit.

-Olen nyt 26-vuotias ja ensimmäistä kertaa tuntuu siltä että tajuan mistä parisuhteesta on kysymys. Jos saan ja uskallan sanoa ääneen niin ennen parisuhde oli mulle sitä että toinen ihminen tyydytti mun tarpeet. Jos mua ei miellyttänyt niin moido! Olin niin itsekäs että en todellakaan huomannut mitä toinen ihminen haluaa…

Hennan kohahduttava kirjoitus kokonaisuudessaan täällä

Lisää luettavaa