40 vuotta sitten perustettu suomalainen kulttibändi tekee paluun – fanit menivät täysin sekaisin

Shaddarit on kova!

03.10.2022

Suomalainen Shadowplay-yhtye perustetiin 40 vuotta sitten. Se on todellinen kulttibändi.

Nyt yhtye tekee paluun Helsingin Bar Loosessa. Tapahtuman ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin keskiviikkona 5. päivä lokakuuta klo 9.00.

Tapahtuman Facebook-sivu kertoo seuraavaa:

”40 vuotta sitten kaksi nuorukaista päätti perustaa bändin. Punk ja uusi aalto oli koluttu läpi ja piti etsiä jotain uutta, lähteä matkalle intuition ja vaistojen varassa, vailla huolta siitä, minne päädytään. Bändin nimeksi tuli Shadowplay ja nimensä mukaisesti se tuntui leikkivän varjoissa täysin omassa maailmassaan ja valovuosien päässä valtavirrasta, vaikka saikin osakseen arvostusta ulkomaita myöten. Jopa takavuosien nirppanokkaiset brittiläiset rockraamatut NME ja Melody Maker ihastuivat Shadowplayhin.”

”Tärkeintä kuitenkin on matkan ja etsimisen jatkuminen, pitkistäkin keikkatauoista huolimatta. Siksi Shadowplay aktivoituu taas ja katsoo, mihin suuntaan tällä kertaa lähdetään. Mukana menossa on toinen nelikymppinen, Bela Lugosi -klubi, jonka DJ:t Samurai-Timppa ja Herbert Hop nousevat esikuvaansa kunnioittaen arkuistaan ja herättävät legendaarisen klubinsa eloon”, sivuilla jatketaan.

Bändin musiikkia kuulet alta!

Lisää luettavaa