Amirkhani nöyrtyi ja pyytää anteeksi Jetiltä

Sopu on syntynyt, koska kehien kettu nöyrtyi.

15.07.2021

Vapaaottelija Makwan Amirkhani on pyytänyt anteeksi kiinteistökeisari Jethro Rostedtilta herjaavaa päivitystään, jonka hän julkaisi muutama päivä sitten. Päivityksessä hän esitti Rostedtista, tämän pojasta ja Jetin Studio-ravintolan pyörittämisestä ankaria väitteitä.

Asianosaiset ovat sopineet sopan. Poliisi lopettaa myös asian esitutkinnan. Jupakka alkoi, kun Jethro Rostedtin yökerhossa, Turussa sijaitsevassa Studiossa sattui viikonloppuna joukkotappelu, jota poliisi tutkii. Jeti kertoi julkisuuteen, että asialla olivat ulkomaalaiset henkilöt. Amirkhani piti tätä rasistisena ulostulona.

Näin vapaaottelija kirjoittaa nyt somessa:

Pahoitteluni tunteenpurkauksen aiheuttamasta ylilyönnistä. Luin Jetin päivityksen nopeasti perjantain tapahtumista ja luulin sen aluksi olevan rasistinen, ja minulla on siihen nollatoleranssi. Puhuttuani hänen kanssaan asia on selvitetty. Jethron teksti ei ollut rasistinen, eikä ole myyntimies itsekään. Hän on auttanut maahanmuuttajia paljon esimerkiksi omilla ohjelmillaan. Pahoittelen siis kirjoitustani ja sen loukkavaa sisältöä. On tärkeää, ettei yökerhoissa tai baareissa tapella. Ne kuuluvat kehään/häkkiin.
Elämä ja ystävyys jatkuu.

Myös Jeti on toimertunut somettamaan:

Kiitos Makwan Amirkhani.
Kukaan ei elä riidasta. Tilanne oli kaoottinen ja ylilyöntejä tuli. Me haluamme vain pyörittää yökerhoa, jossa kaikilla on turvallinen ja kiva olla.
Esitän kohteliaammin anteeksipyynnön myös siskollesi, mikäli hänelle olen viheltänyt. En varmasti ole tarkoittanut mitään pahaa.
Mennään eteenpäin

 

Lisää luettavaa