Antti Kurhinen riehui poliisiasemalla: ”Meinattiin pidättää”

Antti Kurhisen matka Miamiin on ollut katastrofi.

12.02.2018

Antti Kurhisella on mitta täynnä. Temptation Island Suomen tulevan kauden vahvistus haluaa kotiin.

-Todellakin, hän viestittää Comolle. -Matka on ollut viime käänteineen pettymys.

Kaikki alkoi hyvin. Miamissa paistoi aurinko, nopeita autoja ja silmänruokaa riitti. Sitten sohvasurffauksella huoneen ottanut Antti sai miljonäärivuokraisännästään tarpeekseen. Tämä ehdotteli lääppimistä. Seuraava sohvasurffaus oli kamalampaa: Nyt isokokoinen vuokraisäntä tunki jo hänen sänkyynsä.

Antti vuokrasi hostellihuoneen, jossa haisi viina, seksi ja oksennus – ja päätyi riitaan paikan kanssa. Hostelli ei kuitenkaan palauttanut kaikkia rahoja, vaan velotti kortilta yhden yöpymisen.

-Kusettajat, Antti vaahtosi.

Vaan eipä tässä kaikki. Nyt Antille otti ohraleipä. Hän oli parkkeerannut vuokra-autonsa erään kaupan pihaan, mutta poikennut hetkeksi johonkin muualle kuin itse kauppaan. Auto hinattiin välittömästi pois ja siitä vaadittiin 300 dollaria.

-Ihan kypsä tähän rahastukseen, kusetukseen ja paskaan. Vuokra-autofirmassakaan ei sanottu mitään tietulleista, Antti paasaa Comolle.

Hän meni valittamaan poliisiasemalle autonsa hinaamisesta – jouduttuaan ensin soittelemaan ja etsimään kärrynsä ”huitsin nevadasta”.

-Ei oo inhimillistä, onko ees laillista. Poliisi ei tehnyt mitään. Riehuin siellä poliisiasemalla, mutta ei auttanut. Meinasivat pidättää mut.  Nostin ääntä, huusin että tämä on ryöstö. Pysäytät auton, meet vahingossa toiseen kauppaan niin nilkit kyttää kameroita ja heti hinaavat auton, Antti pudistelee päätään.

Lisää luettavaa