Antti Tuiskun uusi ammatti: Terapeutti!

Antti Tuisku opiskeli uuden ammatin.

29.01.2022

Laulaja Antti Tuisku yllättää faninsa Instagram-kirjoituksellaan.

Hän on opiskellut korona-aikana aivan uutta ammatia itselleen. Tämä ei toki tarkoita, että Antti jättäisi artistin hommat, mutta korona oli hyvä esimerkki siitä kuinka kokonainen ammattikunta ja teollisuudenala voivat hetkeksi lakata olemasta. Vara on siis hyvä olla olemassa.

Mikäs Antista sitten tulee?

Lyhytterapeutti!

-Koska esimerkiksi tässä maassa kulttuurin ja tapahtuma-alan arvostus on ylipäänsä niin heikkoa ja harvalla alalla toimivalla ihmisellä on enää uskoa päätöksentekijöihin, olen itsekin kaikessa hiljaisuudessa opiskellut itselleni tämän pandemian keskellä toista ammattia. Valmistun loppuvuodesta lyhytterapeutiksi. Lyhytterapeutit työskentelevät usein eturintamassa, missä mielen haavoja ja traumoja aletaan vasta hoitamaan. Lyhytterapeutit pyrkivät kaivamaan asiakkaan voimavarat näkyviin ja valamaan uskoa, toiveikkuutta ja kirkkaampia näkymiä tulevaisuuteen, Antti kertoo Instassa.

Mies sanoo että hänellä on ristiriitaiset fiilikset.

-Samalla kun olen äärimmäisen innostunut löytäessäni elämääni uutta sisältöä rakkaan laulajan ammattini rinnalle, olen suunnattoman surullinen siitä tosiasiasta, että minulle, kuten niin monille muille terapeuteille, tulee riittämään tämän kaiken jälkeen entistä enemmän töitä.

-Oveni tulee olemaan avoinna kaikille. Toivottavasti sen aika ei kuitenkaan tule olemaan vielä, Antti päättää.

 

Lisää luettavaa