Appivanhemmat tarjosivat kymppitonnin, jos miniä jättää heidän poikansa

Kunnes kymppitonni meidät erottaa…

23.04.2019

Mirror-lehti on bongannut Reddit-sivustolta hieman erikoisemman erotarinan. Nainen kertoo, että appivanhemmat olivat tarjonneet hänelle 10 000 dollaria, mikäli hän lähtee suhteesta. Euroissa summa on noin yhdeksän tonnia. Nainen hyväksyi tarjouksen. Tarina ei tosin ole aivan näin suoraviivainen.

Nainen kertoo, että suhteessa on koko viiden vuoden ajan ollut ikävä tunnelma varakkaiden appivanhempien suunnalta. Nämä eivät ole pitäneet miniäkokelasta tarpeeksi hyvänä pojalleen. Nainen oli kuitenkin pystynyt sivuuttamaan asian, koska hän rakasti miestään.

Suhde alkoi kuitenkin mennä huonompaan suuntaan. Mies ryhtyi kontrolloimaan naisen tekemisiä. Lisäksi hän oli ilmoittanut, että häiden jälkeen hän voisi suunnitella kokonaisuudessaan kumppaninsa aikataulut. Miehelle oli myös alkanut maistua alkoholi enenevissä määrin. Viimeinen niitti naiselle oli ollut se, että siippa oli ilmoittanut saavansa kyllä paremmankin kumppanin.

Nainen oli alkanut henkisesti valmistautumaan siihen, että suhteesta on lähdettävä. Kun appivanhemmat tarjosivat vielä rahaakin, hän piti sitä mukavana bonuksena. Nainen selostaa, ettei ole ollut exänsä kanssa sen koommin tekemisissä. Entinen anoppi on soittanut kerran, kiittänyt diilistä ja toivotellut hyvät jatkot.

Lisää luettavaa