BB-Jorin käytös sai muut pelkäämään turvallisuutensa puolesta!

06.10.2013

Suomen Julkkis Big Brotherissa oli eilen normi-ilta. Viisasten juoma siis virtasi.

Julkkistaikuri Jori A. Kopponen oli nauttinut linimenttiä kiitettävästi ja ryhtyi provosoimaan muita. Hän näytteli loppuillasta niin vakuuttavasti seonnutta ihmistä, että muut hätkähtivät. Ensin Jorin puheet kiirehdittiin tuomitsemaan mauttomina, mutta lopulta Aleks paljasti pelkäävänsä oman turvallisuutensa puolesta. Hän myös ilmoitti menevänsä avautumaan Jorista päiväkirjahuoneeseen.

Mitä Jori sitten teki?

Illan aikana paljonkin. Hän muun muassa piti palopuheita köyhien oikeuksista terroriin ja Viron veropakolaisuudesta. Loppuillasta mies alkoi puhua lentävistä lautasista, sädetyksistä ja itsestään kuoleman välikappaleena. Hän väitti pokerinaamalla Aleksin joutuvan avaruusalukseen Putinin ja Obaman kanssa, koska Aleksilla oli Suomessa vaikutusvaltaa. Aluksesta käsin Aleks ja mahtimiehet loisivat uusia sääntöjä yhteiskunnalle. Mies avautui myös profetioista ja Babylonista sekä Jerusalemista.

Saran ja Aleksin ilmeet olivat näkemisen arvoiset. Lopulta Aleks ilmoitti pakokauhun tunteestaan.

Aleksin mentyä Jori ja Niko istuivat paljussa ja Jori jutteli muina miehinä. Hänen mielestään provosointi oli vain ärsytyskeino. Mies oli ”tervehtynyt” yhtä nopeasti kuin muut olivat menneet sisätiloihin.

Lisää luettavaa