Behm kasasi miljoonan rahaa – tämän verran siitä jäi…

Behmin ura on ollut hengästyttävä. Se on tuottanut miljoona euroa.

31.03.2024

Behmin todellinen ura alkoi käytännössä vuoden 2020 alussa. Miksi näin? Siksi näin, että hänen oma sinkkunsa Hei rakas oli julkaistu muutama kuukausi aiemmin. Tuona vuonna, 2020, ilmestyi myös Tivolit-biisi.  Syyskuussa ilmestyi jo koko pitkä. Se myi platinaa ennen julkaisuaan. Draaman kaari viehättää -älppy oli sekä vuoden 2020 että vuoden 2021 myydyin albumi Suomessa.

Vuosi 2020 oli siis startti kaikelle. Se ei vielä näkynyt Behmin kukkarossa.

Hän perusti toukokuussa kyseisenä vuonna Behmin Bisnekset Oy -nimisen firman, joka teki  59 000 euron myynnin, joskin hyvällä tuloksella: 42 000 euroa.

Seuraavat julkistetut tilinpäätökset ovatkin olleet kovia. Behm on kasannut miljoonan euron myynnit, noin puoli miljoonaa kumpanakin vuonna.

Se mikä on erikoista on, että viivan alle on jäänyt älytön summa kahisevaa. Naisen kulut ovat pienet eikä hän maksa itselleen ökytuloja, vaan jättää ne yritykseensä muhimaan tulevia osinkoja varten.

Tässä se tulee: firman kaikki (kolme) tilinpäätöstä ynnäten voittoa on tullut yhteensä 700 000 euroa, ja se on liki pitäen rahana kasassa. Omaa pääomaa on 686 000 euroa ja taseen loppusumma kiikkuu 789 000 eurossa.

Kaikilla maksumittareilla firma on älyttömän pulskassa rahakunnossa. Pian julkaistaan uusin tilinpäätös, ja tuskin maltamme sitä odottaa.

Lisää luettavaa