Comon haastattelussa Euroviisujen ennakkosuosikkeihin lukeutuva Ruotsi – komistus pelaa änäriä, ajaa moottoripyörää ja kertoo suhteestaan Suomeen

Vuosi on kulunut viime vuoden Euroviisuista, ja Comon Euroviisu-journalisti Jouni on matkustanut nyt vuorostaan Ukrainaan jututtamaan porukkaa.

Tarjolla tulee olemaan runsaasti haastatteluita ja monenlaisia tunnelmia paikan päältä, mutta tässä näin alkuun keskusteluni Ruotsin Robin Bengtssonin kanssa. Kyseinen ruotsalaiskönsikäs on yksi vedonlyöjien ennakkosuosikeista (kuinkas muutenkaan!) menevällä poppikappaleellaan, jonka videon löydät uutisen alareunasta.

Erityiskiitos Ruotsin delegaatiolle, että jaksoivat siirrellä muita menojaan ja odottaa lähes tunnin myöhässä ollutta allekirjoittanutta hotellillaan. Kiova on parin päivän perusteella kiva kaupunki, mutta eihän noista kyrillisistä kirjaimista ota selkoa – etenkään kun kännykän GPS lyö lekkeriksi ja omat suunnistamistaidot ovat aika lailla nolla.

Tsekkaa haastattelu alta. Kyselin muun muassa Robinin kappaleen saamista Dressmann-vertailuista ja suhteesta pian alkaviin jääkiekon MM-kisoihin.

Aiheeseen liittyvät jutut