Eräs tunnetuimpia helsinkiläisravintoloita lopettaa

Näin pääsi käymään.

Helsingin Annankadulla sijaitseva New Bamboo Center lopettaa toimintansa.

Ravintola perustettiin vuonna 1997. Sen omistajat kertovat, että aika aikaa kutakin, ja niin kokilla Yapilla kuin tiskin takaa tunnetulla Wendylläkin alkaa ikä jo painaa nivelissä sen verran, että he laittavat lapun ravintolan luukulle.

Tarkemmin sanottuna he kertovat ravintolan Facebook-sivuilla näin:

”Hei rakkaat asiakkaamme,
aika on kulunut nopeasti yhdessä hujauksessa siitä kun avasimme ensi kertaa ovemme New Bamboo Centerissä Annankadulla maaliskuussa 1997. Ravintola on tullut nyt 24,5-vuotiseen ikään.

Kiitos teille ihanille asiakkaille tuestanne ja ikimuistoisista hetkistä vuosikymmenien varrelta.
Kiitos teille, olette olleet meitä suurin eteenpäin työntävä voima työssämme, jolla olemme jaksaneet joka päivä hymy korvissa palvella teitä.

Kiitos teille, teidän ansiosta me olemme viihtyneet niin hyvin työssämme tähän päivään asti. Kiitämme teitä sydämemme pohjasta❤️

Minulla kokki Yapilla ja Wendyllä (a.k.a sähköjänis) on alkanut kuitenkin tulla jo ikä vastaan ja haluamme antaa tästä eteenpäin enemmän aikaa itsellemme, toisillemme ja läheisillemme.

Suljemme haikein mielin ravintola New Bamboo Centerin elokuun 30 päivä 2021. Kiitos vielä kerran teille mahtavat asiakkaamme, meillä tulee kova ikävä teitä.

Rakkaudella Yap ja Wendy.”

Eli sinne vain käymään, vielä kun ehtii!

Aiheet: