Eronnut Martina Aitolehti väittää Stefanin pyörivän nyt Sofia Belórfin kanssa, Sofia kiistää – mutta mitä tämä kuvakaappaus kertookaan…

Martina Aitolehti ja Stefan Therman kokivat vuosikausien on-off-suhteen, mutta nyt on tullut ero, ja Stefanin kanssa on viihtynyt kohuleidi Sofia Belórf.

Iltalehti tietää kertoa, että Martina Aitolehti ja Stefan Therman ovat eronneet. Martina kertoo samaisessa jutussa, että Stefan ja Sofia Belórf viihtyvät yhdessä.

Iltalehden tavoittama Sofia ja Iltasanomien haastattelema Stefan kuitenkin kiistävät yhdessä olonsa.

Martina sanoo Iltalehdelle:

-Totta se on.

Tuoreessa muistissa on se, että Martina Aitolehti pahoinpiteli ex-ystävänsä Sofia Belórfin kesällä 2017 helsinkiläisillä musiikkifestareilla. Syynä oli tiettävästi tekstiviestien lähettely Stefanin ja Sofian välillä.

Jotain Sofian ja Stefanin välillä kuitenkin on. Sofia julkaisi tänään Instagramin tarinaosiossa videopätkän, jossa hän istui auton kyydissä. Videopätkään oli lisätty: SYDÄN!

Auto on Stefanin!

Tästä saa selvyyden Comon tutkivan journalismin ryhmän tekemästä havainnosta. Alla Stefanin aiemmin autostaan Instassa julkaisemaa kuvamateriaalia ja sen alapuolella Sofian ”sydänpäivitys” tältä päivältä. Auto on sama. Sen voi nähdä auton oven yksityiskohdista.

Sofia on ollut viime aikoina esillä, sillä hänen avopuolisoaan epäillään laajassa huumausainejutussa.

 

Aiheet: